Overblik: Disse Brøndby-spillere skal på landsholdstur

11.01.2016 14:59

Spillerne har taget hul på opstartsfasen i Brøndby IF, inden Superligaen sparkes i gang mod Hobro IK den 28. februar.

Men også i landsholdsregi forbereder man sig på et nyt år, og derfor er flere Brøndby-spillere udtaget til landsholdstjeneste i januar, hvor flere landshold har planlagt træningslejre under varmere himmelstrøg. Her giver vi et overblik over de Brøndby-spillere, der skal med deres respektive landshold på tur.

U21-landsholdet

Det danske U21-landshold med træner Niels Frederiksen ved roret rejser senere i januar på træningslejr i Tyrkiet. 

U21-landsholdet samles til en træningslejr som forberedelse frem mod de vigtige EM-kvalifikationskampe, der venter i marts 2016. Med i sin 18 mand store trup har Niels Frederiksen igen udtaget Brøndby-trioen Frederik Holst, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager.

De danske drenge drager afsted til Tyrkiet den 19. januar og otte dage frem til den 27. januar. I Tyrkiet skal de danske spillere i kamp mod det ukrainske U21-landshold samt Wolfsburgs U23-hold.

U19-landsholdet

Det danske U19-landshold indleder 2016 med en træningslejr i Tyrkiet. Nok en gang bliver det med deltagelse af to Brøndby-talenter, da både forsvarsspilleren Mads Juel Andersen og angrebstalentet Daniel Stückler er blandt de udtagede spillere.

Kom tæt på Superliga-truppens nye forsvarstalent

De to spillere er allerede kendte ansigter på U19-landsholdet, da de i efteråret var med til EM-kvalifiklationskampene på Malta - her fik Mads Juel Andersen i øvrigt debut i landsholdsregi.

Træningslejren finder sted fra den 18. januar til den 24. januar - undervejs venter der to træningskampe.

Brøndby-islæt på det tyrkiske U16-landshold

Kort før jul sidste år fik det unge angrebstalent Ertugrul Teksen debut på det tyrkiske U16-landshold, hvor han tilmed scorede. Senere i januar skal han deltage i Mercedes Benz Aegan Cup, hvor han med resten af det tyrkiske U16-landshold er havnet i gruppe med Tjekkiet, Norge og Ukraine.

Turneringen spilles i Tyrkiet og finder sted fra den 18. - 23. januar.

Teemu Pukki

I disse dage er det finske ligalandshold i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Med på ligalandsholdet er Brøndby IF's nummer ni Teemu Pukki, som tilmed fik anførertjansen i den første træningskamp mod Sverige, som dog endte med et 3-0-nederlag. På onsdag venter endnu en træningskamp - denne gang mod Island.