Masterclass: Efteråret sluttede med nederlag

07.12.2015 12:45

Det sidste punktum for Masterclass-året 2015 blev sat i slutningen af sidste uge, da U19- og U17-holdet begge stod over for FC København i efterårets sidste kamp.

Knebent nederlag til U19
Auri Skarbalius’ drenge fra U19-mandskabet var taget en tur til Frederiksberg fredag, hvor rækkens nummer seks, FC København, ventede. 

Og i en lige kamp trak de blågule gæster desværre det korteste strå, da hjemmeholdet sendte opgørets eneste mål i nettet fem minutter før tid. Og selvom nederlaget var en bitter pille at sluge for holdet, hæftede assistenttræner Frederik Birk sig ved, at hans hold reagerede godt efter en svær første halvleg.

- De her kampe mod FCK lever jo lidt deres eget liv, og man kan godt mærke på spillerne, at der er en speciel tænding. FCK kom bedst ud til første halvleg, men vi justerede lidt i pausen, og jeg synes, at vi dominerede det meste i anden halvleg, hvor vi var rigtig gode på bolden. Men vi manglede selvfølgelig den fornødne skarphed, fortæller assistenten.

- Vores spil kunne sagtens have retfærdiggjort en sejr, men i stedet indkasserede vi et mål fem minutter før tid på en dødbold. Og sådan er det jo nogle gange – FCK har tur i den, og det mangler vi lidt. Men ros til drengene – jeg synes, de spillede godt og løftede sig godt i anden halvleg. Så der var bestemt positive elementer, vi kan tage med fra kampen. 

Brøndby IF overvintrer på en niendeplads i ligaen, der føres af FC Nordsjælland.

FC København – Brøndby IF 1-0 (0-0)

Startopstilling

Viktor Anker

Mads Juel Andersen - Malte Johansen - Joel Kabongo - Gregers Lauritzen

Nicklas Halse

Amir Al-Ammari - Tobias Noer

Oliver Carrara - Daniel Stückler - Armend Aslani 

Bænken: Emil Welcher, Magnus Hauser, Rasmus Grosen

Derby-nederlag til U17
Søren Weber Juuls U17-mandskab skulle også op imod FC København, men det var allerede om torsdagen og hjemme i Brøndby. De blågule værter var inden opgøret oppe på fire kampe uden nederlag, men den stime stoppede desværre med et 4-1-nederlag til gæsterne fra Østerbro.

Bertram Gjelfort stod for det enlige Brøndby-mål, og U17-talenterne kan gå på juleferie med en fjerdeplads i ligaen, hvor det indtil videre er blevet til fem sejre.

Brøndby IF – FC København 1-4 (0-3)
1-3 Bertram Gjelfort

Startopstilling

Casper Hauervig

Christian Johansen – Christian Enemark – Anton Hendriksen – Christoffer Hansen

Jonas “Mini” Madsen – Nikolaj Frandsen

Karl Dines Appelt

Bertram Gjelfort – August Vitus Frandsen – Andreas Bruus