Frank: Kvalitet bliver afgørende

28.11.2015 10:05

Alka Superligaens 17. spillerunde er den næstsidste i efteråret og samtidig den sidste på hjemmebane i 2015. Modstanderen hedder AaB, og alt tyder på et tæt opgør mellem de to hold. 

Mens de blågule indtager fjerdepladsen, så er AaB hoppet op på tredjepladsen i Alka Superligaen. Begge hold er inde i en flot pointstime, hvor Brøndby IF i de sidste 13 kampe er det pointmæssigt stærkeste hold i Alka Superligaen med 26 point, mens AaB i samme periode har hentet 24 point. Cheftræner Thomas Frank ser derfor frem til et tæt opgør, hvor kampen om bolden bliver udslagsgivende.

- AaB har Alka Superligaens pt. stærkeste offensiv, og hvis de får lov til at spille deres offensive spil på banens sidste tredjedel og lave hurtige omstillinger, så ved vi, at de skaber mange chancer. Vi skal derfor være meget opmærksomme på vores restforsvar og være gode til at lægge pres på boldholderen.

Tilbud: Gruppebillet til fire personer for blot 120 kr. - læs mere her

Brøndby IF’s stærke defensiv har i efterårssæsonen kun lukket 6 mål ind på hjemmebane, og ifølge Thomas Frank er det fundamentet til en sejr over AaB.

- Vi skal som altid gå ud og jagte initiativet i kampen. Det ligger i vores dna, at vi ønsker at dominere kampe. I efteråret er vi lykkedes med at spille med stor struktur og disciplin i vores presspil, og det er afgørende, at vi også lykkes med det i morgen, hvis vi skal lukke AaB ned, siger Brøndby-cheftræneren og tilføjer:

- Vi skal spille med mod, dynamik og kvalitet, og så skal vi finde den sidste kvalitet frem i det offensive spil. Kvalitet kan komme mange steder fra. Det kan være den rigtige aflevering, som falder på det rigtige tidspunkt. Det kan være det rigtige løb i det rigtige rum. Men for at vi kan finde den kvalitet, skal vi som sagt også vise mod og løbe for hinanden og ganske enkelt ramme et højere niveau end AaB. Det tror vi på, at vi kan, og vi skal slutte efteråret godt af på hjemmebane med tre point på tavlen!

Hos Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, kan du spille på kampen, og du får eksempelvis pengene 6.65 gange igen, hvis Thomas Kahlenberg scorer. 

Opgøret mod AaB har kickoff kl. 16:00 og kan ses på Canal9. Vi vil dog også meget gerne se dig på stadion - køb din billet via billetter.brondby.com.