Ny kontrakt og Superliga-plads til forsvarstalent

27.11.2015 10:20

Til sommer får Brøndby IF's Superliga-trup tilført nyt, ungt blod. Det ligger fast, da den talentfulde forsvarsspiller Mads Juel Andersen har skrevet under på en ny kontrakt, der løber frem til den 31. december 2017.

Aftalen betyder, at den snart 18-årige forsvarsspiller gør sæsonen færdig med U19-holdet i Brøndby Masterclass for derefter at rykke op som en fast bestanddel af Superliga-truppen.

Sportsdirektør Troels Bech udtaler om forlængelsen:

- Gennem de seneste år har vi set Mads tage nogle store skridt, og det skyldes i høj grad en stålsat vilje. Det er vi altid glade for at se unge spillere vise, og han har også den ydmyghed, der er så sund for unge spillere. 

- Derudover er han en stor spiller, der er dygtig i duelspillet og har en rigtig god evne til at samle sine forsvarskolleger. Så jeg håber, at den gode udvikling fortsætter, når han permanent rykker op i A-truppen til sommer.

Har arbejdet sig op igennem rækkerne

Mads Juel Andersen har taget turen op igennem den blågule talentafdeling og glæder sig over, at det hårde arbejde nu har udmøntet sig i en kontraktforlængelse.

- Jeg glæder mig over kontraktforlængelsen og til at blive en del af førsteholdstruppen. Forhåbentlig giver det mig en masse erfaring, som kan være med til at udvikle mig som spiller. Det bliver godt at prøve kræfter med et højere niveau. Spillet går meget hurtigere, og det er mere fysisk krævende, hvilket kan forbedre mig.

- Nu har jeg været i klubben i syv år, så det er dejligt at se det hårde arbejde op igennem rækkerne har båret frugt. Jeg har i min tid i klubben bygget på og bygget på, og i det seneste år har jeg udviklet mig rigtig meget - derfor er det dejligt, at jeg nu har forlænget min kontrakt med Brøndby.

Debut på U19-landsholdet og træning med Superliga-truppen

Både holdkammerater og trænerstab vil dog være velkendte ansigter for Mads Juel Andersen, som allerede i denne sæson jævnligt har trænet med førsteholdstruppen. Han har dog endnu sin seniordebut til gode, men den mulighed rykker altså endnu tættere på med kontraktforlængelsen.

Til gengæld har Mads Juel Andersen for nylig fået debut på det danske U19-landshold, da han spillede fuld tid i EM-kvalifikationskampen mod Israel, som i øvrigt endte 0-0. Det var hans første optræden i landsholdsregi.