Brøndby IF udvider samarbejdet med Bravida

27.11.2015 08:30

Bravida, Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser, øger sponsoratet i Brøndby IF og lægger yderligere tryk på eksponeringen omkring kampene på Vestegnen.

Det betyder, at Bravida i endnu højere grad vil være synlige på Brøndby Stadion - både for fansene på tribunerne og for de mange tv-seere, da Brøndby IF blandt andet kan tilbyde dobbelt LED-bande på langsiden. Den nye og markant forbedrede aftale indebærer også, at Bravida rykker ind i Brøndby IF's allerbedste hospitality-faciliteter i Michael Laudrup Lounge.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan kalde os Nordic Sponsor af Brøndby IF. Bravida har haft dansk hovedkontor i Brøndby Kommune igennem mange år, og i år er det 30 år siden, vi begyndte at sponsere klubben. Derfor ligger det egentlig lige til højrebenet at fortsætte vores gode samarbejde. Med sponsoratet får Bravida stor eksponering og adgang til et stærkt erhvervsnetværk. Dermed kan vi få vores budskab ud til et meget stort publikum både på stadion og tv, siger Søren Frahm, regionsdirektør for Bravida Region Øst.

Brøndby IF’s administrerende direktør, Søren Vadmand, supplerer:

- Brøndby IF har haft et langt og godt samarbejde med Bravida igennem hele 30 år. Vi er stolte over, at vi i fælles forståelse og til stor gavn for begge parter har fundet til enighed om at udvide aftalen, og vi har en forventning om, at det gode samarbejde vil fortsætte i mange år fremover.

Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med cirka 9.000 medarbejdere, heraf omkring 1.350 i Danmark. Bravida udfører såvel specialopgaver som helhedsløsninger indenfor el, vvs og ventilation og tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold.

Vil du høre mere om fordelene ved at være partner i Brøndby IF? Du kan kontakte vores partner- og eventafdeling her.