Defensiven inden AaB-opgør: Fokus er på eget spil

26.11.2015 16:25

På søndag danner Brøndby Stadion rammen om årets næstsidste kamp, når Brøndby IF og AaB tørner sammen i Alka Superligaens 17. runde.

Opgøret bliver samtidig et møde mellem ligaens tredjemest scorende og holdet med flest mål i bagagen. Og især de nordjyske gæsters skarphed sætter ekstra krav til den blågule defensiv, der dog kan brøste sig af kun at have lukket seks mål ind på hjemmebane - hvilket er det mindste antal i ligaen.

Og det er også det, de tre defensive spillere, Frederik Rønnow, Martin Albrechtsen og Johan Larsson, hæfter sig ved frem for at fokusere på modstanderens offensive styrke.

- Generelt har vi stået rigtig godt det meste af sæsonen, så det skal vi bare ud og fortsætte med. Men de har nogle farlige spillere på de forreste fire-fem positioner, og dem skal vi selvfølgelig være ekstra opmærksomme på, fortæller Frederik Rønnow.

- Vi forbereder os som op til hvilken som helst anden kamp. Det bliver en sjov og vigtig kamp for begge hold, hvor der er tre vigtige point på spil, fortæller Albrechtsen, der føler sig overbevist om, at han og holdkammeraterne kan holde den skarpe, nordjyske offensiv fra fadet.

- Jeg synes, vi har haft en god base de sidste mange kampe, hvor der ikke er blevet scoret så mange mål mod os. Så på den måde er vi rimelig sikre på den del, og jeg tror ikke, at de kommer til at brage målene ind på os.

- Vi spiller på vores hjemmebane, og det gælder kun om at få alle tre point for os. Vi har selvfølgelig stor respekt for dem, men så længe vi spiller vores eget spil, skal det nok gå, siger højrebacken Johan Larsson.

Tror du, at de tre spillere kan hjælpe til, at Brøndby IF holder buret rent på søndag mod AaB, er der odds 2.75 at hente hos Brøndby IF's hovedsponsor, Bet25.dk.