Troels Bech: God modstand til Atlantic Cup

25.11.2015 12:15

I slutningen af januar drager Brøndby IF på træningslejr til Portugal, nærmere betegnet Algarve-kysten.

Her deltager holdet i Atlantic Cup igen i år. Modstanderne bliver tjekkiske FK Baumit Jablonec, IFK Norrköping og FC Zenit.

Se eller gense da spillerne afslørede deres ritualer omkring kampe

- Vi var med i Atlantic Cup sidste år og fik en god sportslig forberedelse frem mod forårsstarten i Alka Superligaen. Derfor var det oplagt at lægge træningslejren i Portugal igen, fortæller sportsdirektør Troels Bech, der ser frem til god modstand i træningsturneringen.

- Vi vil gerne sikre os, at der er kvalitet i vores program frem mod årets første turneringskamp. Det er den bedste måde at få truppen helt op i gear, så vi kan nå vores målsætninger i en stærk og jævnbyrdig Alka Superliga. Og at vi blandt andet skal møde de russiske mestre, der også er med i Champions League, skal nok sikre os masser af kvalitetsminutter i benene på spillerne. 

Du kan få alle videoer fra brondby.com direkte i din indbakke. Abonnér på vores YouTube-kanal her

Træningslejren i Portugal kommer til at ligge i perioden den 29. januar til den 9. februar.

Sidste år mødte Brøndby IF FK Mladá Boleslav, Örebro SK og IFK Göteborg (hvor Phiri scorede en kongekasse) og sluttede på en tredjeplads i samme turnering – i øvrigt som det bedst placerede danske hold. FC Midtjylland og FC København deltog også i turneringen.

Du kan blive venner med Brøndby IF på Facebook. Find os her: Facebook.com/brondby

På en træningslejr bruges tiden på andet end fodbold. Det er også en oplagt mulighed for at bruge tid sammen udenfor banen. Det gjorde spillerne på en teambuilding dag sidste år, og de gav den masser af gas.

Sidste år gav Christian Nørgaard og Frederik Holst en rundvisning på spillernes hotel. Det kan du gense her.