Masterclass: Storsejre til de yngste

09.11.2015 14:00

Der blev spillet masser af Masterclass-fodbold i en weekend, hvor det kun var U19-mandskabet, der holdt pause på grund af landsholssamling.

Endnu en uafgjort til U17
Vi starter derfor i U17-ligaen. Hjemme i Brøndby tog U17-mandskabet nemlig imod rækkens nummer to fra FC Nordsjælland, og det blev en underholdende kamp, hvor begge hold blev belønnet med et enkelt point hver og slutresultatet 1-1.

Brøndby IF bragte sig foran efter blot fire minutter på mål af spidsangriberen Ertugrul Teksen, og i anden halvleg udlignede gæsterne føringen, så det hele endte uden en vinder.

Efter sidste uges nederlag til FC Midtjylland på 0-1, skulle de blågule talenter tilbage på sporet, og det mente cheftræner Søren Weber Juul også, at de kom ved hjælp at hårdt arbejde – om end der stadig er plads til forbedring.

- Vi mødte en rigtig dygtig modstander, som vi byder fint op til dans. Drengene arbejdede pivhårdt og har en stor andel i en flot U17-ligakamp. Frem mod næste runde skal vi især blive dygtigere i vores pres, hvor vi ikke holdt vores aftaler, og vi kom derfor til at løbe for mange forgæves meter.

Der mangler stadig fire runder af efterårssæsonen i U17-ligaen, og næste opgave for de talentfulde Brøndby-spillere er på lørdag, hvor rækkens nummer 13 kommer på besøg. Det er fynske OB, og kampen spilles klokken 13:00.

Brøndby IF – FC Nordsjælland 1-1 (1-0)
1-0 Ertugrul Teksen
1-1

Startopstilling

Casper Hauervig

Christian Johansen – Anton Hendriksen – Benjamin Laursen – Emil Bundgaard

Christian Enemark

Karl Dines Appelt – Jonas “Mini” Madsen

Oliver Falkengaard – Ertugrul Teksen – Andreas Bruus

Bænken: August Vitus Frandsen, Bertram Gjelfort, Mads Eslund.

Sikker sejr til U15
Ligaens vinder er allerede fundet, men det forhindrede ikke Brøndby IF i at levere en fornem præstation, da man på udebane mødte bundproppen FC Roskilde. Her blev det til en 2-0-sejr, og begge mål blev sat ind af den forreste mand, Roni Arabaci.

Sidste uge besejrede Frank Hjortebjergs drenge de nykårede mestre fra FC København på hjemmebane, og selvom søndagens kamp mod FC Roskilde var en noget anden størrelse, glædede cheftræneren sig over de tre point.

- Vi spiller en god kamp, hvor vi var i fuld kontrol og holder FC Roskilde fuldstændig fra fadet. Så selvom vi godt kunne have ønsket os lidt flere mål, end de to vi fik, var det bestemt en fin kamp for os, fortæller Hjortebjerg, der ikke tager sig af, at ligaen allerede er afgjort.

- Vi har hele tiden fokus på at blive dygtigere, og vi har spillet nogle rigtig gode kampe på det sidste, og så lader vi egentlig bare stillingen og resultattavlen passe sig selv.

Sidste kamp kommer til at foregå på hjemmebane, når naboerne fra Hvidovre kommer på besøg. Det er næste søndag, og kampen bliver sparket i gang klokken 13:00.

FC Roskilde – Brøndby IF 0-2
0-1 Roni Arabaci
0-2 Roni Arabaci

Startopstilling

Marco Grønholdt

Frederik Nørrestrand - Marco Bramstorp – Mikkel Eslund – Mateo Lombart

Morten Frendrup

Jagvir Sidhu – Andreas Pyndt

Mathias Ydell - Roni Arabaci – Christian Hansen

Bænken: Albert Jakobsen, Martin Bisgaard, Victor Sørensen.

Storsejr til U14
U14-ligaen er også ved at nå til vejs ende, og der mangler to kampe for de næstyngste Masterclass-talenter. Den tredjesidste blev spillet i lørdags, og her mødte Brøndby IF FC Roskilde, og det endte med en stensikker, blågul sejr på 6-0. Giran Pyne-Cole (billedet) stod for to af de seks Brøndby-mål.

Og den store sejr gav selvfølgelig glæde på trænerbænken - selvom der også var plads til lidt irritation over skarpheden.

- Vi spiller en rigtig god kamp i dag - så kort kan man sige det. Især i første halvleg er vi simpelthen over alt på banen, vi skaber en masse chancer, og vi burde faktisk have lavet flere mål end de fire i første halvleg. Men til gengæld er vi utrolig skarpe på vores dødbolde, hvor vi scorer tre på enten hjørnespark eller direkte på frispark, fortæller holdets assistenttræner Christian Sørensen.

Næste kamp er mod Hvidovre på udebane, og i sidste kamp venter Slagelse B&I.

Brøndby IF - FC Roskilde 6-0 (4-0) 
1-0 Calle Holluf
2-0 Giran Pyne-Cole
3-0 Giran Pyne-Cole
4-0 Lasse Mouritsen 
5-0 Frederik Valdbjørn
6-0 Mathias Kvistgaarden 

Startopstilling

Tobias Juul 

Aske Jensen - Oscar Salling - Calle Holluf - Nikolaj Pedersen 

Mads Holten 

Laurids Andersen - Lasse Mouritsen 

Giran Pyne-Cole - Mathias Kvistgaarden - Julius Thougaard 

Bænk: Frederik Valdbjørn, Alexander Petræus, Benjamin Juel-Berg

 

7-0-sejr til de yngste
Det sidste hold på menuen er som sædvanlig U13-mandskabet. De alleryngste Masterclass-talenter var på besøg i Slagelse til efterårets sidste kamp. Og gæsterne satte et flot, blågult punktum med en sejr på hele 7-0.

Som resultatet antyder, var der aldrig rigtig tvivl om, hvem der skulle have de tre point. Og Brøndby IF var da også foran med 3-0 efter blot 12 minutters spil.

Med sejren ender Brøndby IF på 30 point i 11 kampe, men det var desværre ikke nok, da FC Nordsjælland gjorde rent bord og vandt samtlige kampe.

FC Roskilde – Brøndby IF 0-7
0-1 Sebastian Brodersen
0-2 Youcef Mokdad
0-3 Sebastian Brodersen
0-4 Rasmus Højlund
0-5 Sebastian Brodersen
0-6 Rasmus Højlund
0-7 Oliver Lippert

Startopstilling

Andreas Pedersen

Marinus Løvgren – Filip Hofman

Sebastian Brodersen – Janus Seehusen – Rasmus Højlund – Magnus Ravn

Youcef Mokdad

Bænken: Oliver Lippert, Simon Larsen og Jonas Krøll.