Durmisi: Mere spændende end sidste Derby

06.11.2015 14:46

Søndag kl. 18:00 går det igen løs på Brøndby Stadion, hvor FC København for anden gang på lidt over en måned er modstanderen.

For fansene har det altid været en speciel kamp, men den samme følelse har spillerne i truppen, specielt op til søndagens kamp.

- Efter kampen mod OB kunne man godt mærke, at der allerede var gang i forventningerne fra fansenes side, så man kan ikke undgå at være klar til søndag.

- Vi har næsten lige spillet mod FCK, men det er fedt alligevel, fordi vi kan komme rigtig tæt på dem, så det her Derby, synes jeg faktisk, er ekstra spændende i forhold til det sidste, siger Riza Durmisi.

Vi skal ind og præstere

Brøndby IF er inde i en god stime, og den stime er landsholdsbacken opsat på at fortsætte.

- Med en sejr kan vi komme til at blande os, hvor det er rigtig sjovt, så der er ingen tvivl om, at det her Derby sidder i baghovedet på folk – at vi skal ind og præstere.

- Der er også landsholdspause, og det er altid rart at gå ind til dem med en sejr i bagagen – specielt over FCK, understreger Riza Durmisi.

Hvis du endnu ikke har købt billet til Derbyet på søndag kl. 18, skal du til at skynde dig, da der er tæt på at blive udsolgt. Køb billet via linket her.

Hos Bet25.dk kan nye kunder lige nu få odds 10,00 på en sejr til Brøndby IF. Læs mere om tilbuddet her.