Udskiftninger i Brøndby Masterclass

04.11.2015 18:20

I Brøndby Masterclass arbejdes der dagligt på at udvikle talenter, der kan tage skridtet op på øverste hylde.

Det er et arbejde, der på få år har løftet klubbens talentudvikling op blandt landets aller bedste. Arbejdet er blandt andet båret af dygtige og dedikerede trænere og ledere, og der leveres spillere på samlebånd til diverse ungdomslandshold.

For at sikre kontinuerlig fremdrift og fortsat succes er det fra tid til anden nødvendigt at tage et nyt skridt. Det skridt kan være i en ny retning eller måske et hurtigere skridt frem

Godt fundament

I den forbindelse skifter Brøndby Masterclass cheftræner på U17- og U14-mandskaberne, hvorfra Søren Weber Juul og Niels Madsen takker af i starten af det nye år, så de får gjort efterårssæsonen færdig som ansvarlig på deres respektive hold.

- Vi har været rigtig glade for det arbejde, som Søren (Weber Juul, red) og Niels (Madsen, red.) har leveret som trænere i Brøndby Masterclass. Deres professionalisme og tilgang til jobbet kan der ikke sættes en finger på, og de har skabt et rigtig godt fundament på deres årgange, men fodbold og specielt talentudvikling er en dynamisk verden. Til at bygge oven på det skabte fundament ønsker vi friske øjne og andre kompetencer.

-  Vi er taknemmelige for deres store arbejde og kan kun ønske dem det bedste fremover, siger Kim Vilfort, der er chef for Brøndby Masterclass.

Brænder for drengene

Hos Søren Weber Juul er ærgrelsen stor.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over beslutningen. Jeg brænder for de drenge og ville gerne have fortsat mit arbejde med dem, men jeg ved også, at det er præmisserne, når man er fodboldtræner. 

- Efter det blev offentliggjort, at jeg er blevet sagt op, er jeg blevet bekræftet i, hvor mange dejlige mennesker, der er i Brøndbyernes IF. At så mange har kontaktet mig og støttet mig, har virkelig rørt mig, fortæller Søren Weber Juul.

Mange gode mennesker

Også Niels Madsen er ked af beslutningen.

- Jeg er ked af, at jeg er blevet sagt op. Jeg har været glad for et godt samarbejde med U14-teamet, spillerne og forældre.

- Jeg har lært mange gode mennesker at kende i min tid i klubben, og dem vil jeg gerne ønske held og lykke fremover, siger Niels Madsen.

De nye trænere for U17 og U14 forventes præsenteret inden årets udgang.