Masterclass: U15-sejr i "Mini-Derby"

02.11.2015 16:05

Mandag er lig med Masterclass-overblik, og der er rigeligt at gå i gang med efter en weekend, hvor samtlige hold fra Brøndby Masterclass var i kamp.

U19-nederlag til FCM
Vi lægger ud hjemme i Brøndby, hvor FC Midtjylland var på besøg i U19-ligaen. Inden lørdagens kamp havde midtjyderne hentet fem sejre ud af seks mulige, og desværre kunne de notere sig endnu én efter mødet med Brøndby IF. 

Kampen endte 1-3, til trods for at Daniel Stückler bragte hjemmeholdet foran efter et kvarters spil, og assistenttræner Frederik Birk erkendte da også, at hans hold var overmatchet mod FC Midtjylland.

- De er dygtigere på alle parametre i forhold til os - det må vi bare indrømme. Men alligevel savner jeg lidt fandenivoldskhed og ærgerrighed fra drengene til at vinde kampen – også selvom de måske på papiret er bedre, end vi er, fortæller assistenttræneren, der dog mener, at nederlaget til FC Midtjylland kan bruges til meget senere hen.

- Hver gang vi møder de her hold, vi gerne vil måle os med, får vores spillere syn for sagen, og hvad det kræver. FC Midtjylland giver os et godt eksempel på, at selvom vi gerne vil spille teknisk og velpoleret fodbold, så er fodbold meget andet end det. Vi så et hold, der var fysisk stærke, de er atleter, enormt hurtige og afklaret i de ting, de gør. 

Nu har Auri, Birk og resten af Brøndby-mandskabet et godt stykke tid til at bearbejde tingene. Næste turneringskamp er således først den 21. november, når Lyngby BK kommer på besøg.

Brøndby IF – FC Midtjylland 1-3 (1-3)
1-0 Daniel Stückler
1-1
1-2
1-3

Startopstilling

Jacob Prytz

Christian Toftum - Mads Juel Andersen - Joel Kabongo - Gregers Lauritzen, 

Nicklas Halse

Amir Al-Ammari - Tobias Noer

Rasmus Grosen - Daniel Stuckler - Armend Aslani 

Bænken: Marco Sander, Oliver Carrara, Marcus Weiss

Knebent U17-nederlag
U17-mandskabet havde også besøg af FC Midtjylland lørdag eftermiddag, og også her blev det desværre til Brøndby-nederlag. Det blågule hjemmehold tabte 1-0 på et mål i anden halvleg, og dermed indkasserede holdet første nederlag i sæsonens otte kampe.Der er dog mulighed for at komme ovenpå igen allerede næste uge. Her skal de forsvarende mestre op imod FC Nordsjælland, der kommer på besøg i Brøndby.

Brøndby IF – FC Midtjylland 0-1 (0-0)

Startopstilling

Casper Hauervig

Christian Johansen - Anton Hendriksen - Benjamin Laursen - Emil Bundgaard

Christian Enemark

Jonas "Mini" Madsen - Karl Dines Appelt

Andreas Bruus - Bertram Gjelfort - Oliver Falkengaard

Bænken: Niolaj Frandsen, Ertugrül Teksen, Christoffer Hansen.

Derby-sejr til U15
Frank Hjortebjergs U15-talenter havde en lækkerbisken på programmet søndag, da FC København besøgte Vestegnen. Og her blev det til en Brøndby-sejr mod ligaens førerhold på 2-1. 

Målene blev scoret Jagvir Sidhu og Roni Arabaci, efter gæsterne havde bragt sig foran, og cheftræner Frank Hjortebjerg var naturligvis også glad for Derby-sejren. 

- Det er altid sjovt at spille mod de andre gode hold, og det er FCK. Og så er det altid noget specielt, når vi spiller mod lige netop FC København. Vi viser højt teknisk niveau, og vi lykkes med vores planer og presser dem godt. Så det var meget tilfredsstillende. 

- Vi fik to udvisninger og spiller derfor i undertal i tyve minutter. Så anden halvleg endte med at blive lidt rodet, og det handlede mere om god fight og intensitet, og det klarede drengene rigtig flot. 

FC København har allerede vundet rækken, hvor der resterer to kampe for Brøndby IF’s vedkommende, og sejren til de blågule var første nederlag til FCK i sæsonen. På søndag skal Hjortebjergs drenge en tur til Roskilde, hvor ligaens nummer 12 venter.

Brøndby IF – FC København 2-1 (2-1)
0-1
1-1 Jagvir Sidhu
2-1 Roni Arabaci

Startopstilling

Simon Rossil

Frederik Nørrestrand – Oliver Høgsberg – Marco Bramstorp – Victor Sørensen

Morten Frendrup

Mikkel Eslund – Albert Jakobsen

Andreas Pyndt – Roni Arabaci – Jagvir Sidhu

Bænken: Mateo Lombart, Christian Hansen, Martin Bisgaard.

Se målene fra "Mini-Derby"-sejren her.

Sent Derby-nederlag til U14
Årgangen under – nemlig U14 – stod også over for et “mini-Derby” i weekenden. Her var Brøndby IF på udebane, og besøget på Frederiksberg endte desværre med en sejr til FC København på 1-0 efter et mål i overtiden.

Men til trods for nederlaget var der tilfredshed at spore i Brøndby-lejren.

- Det var en kamp, som kunne havde gået begge veje. FCK havde kontrol over kampen fra start, hvor vi skulle finde os selv – og så gjorde en udvisning efter 15 sekunder det ikke meget bedre for os. Vi spillede derfor i undertal i 10 minutter, men formåede at holde dem fra de allerstørste chancer, fortæller assistenttræner Christian Sørensen.

- Kampen blev spillet på et højt niveau, det var en taktisk præget kamp, som gjorde at spillet aldrig blev rigtig flot. I overtiden lykkes det FCK at score til 1-0, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at vi ikke holder den hjem der. Men vi er tilfredse med at matche dem - især fysisk arbejdede vi rigtig hårdt.

Brøndby IF skal i kamp igen næste uge. Her hedder modstanderen FC Roskilde, og det er på udebane.

FC København – Brøndby IF 1-0 (0-0)

Startopstilling

Tobias Juul

Matin Saleh - Lukas Karlsson - Benjamin Juel-Bang - Nikolaj Pedersen

Lasse Mouritsen 

Laurids Andersen - Frederik Valbjørn

Marius Jørgensen - Giran Pyne-Cole - Alexander Petræus

Bænken: Mads Holten, Mathias Kvistgaarden, Oscar Salling.

Storsejr til U13

Hos de yngste fra Brøndby Masterclass blev det til endnu en storsejr, da Næstved var på besøg i Brøndby. 10-1 lød slutresultatet på, og dermed har de blågule talenter en målscore på imponerende 60-11 efter sæsonens første ti kampe.

Brøndby IF – Næstved 10-1

Startopstilling

Andreas Pedersen

Simon Larsen – Marinus Løvgren

Sebastian Brodersen – Janus Seehusen – Rasmus Højlund - Magnus Ravn

Youcef Mokdad

Bænken: Anton Barlach, Filip Andersen, Oliver Lippert.