Hjulsager: Vi skal slå HB Køge

28.10.2015 14:35

I morgen venter HB Køge i DBU Pokalen. Både Andrew Hjulsager og Frederik Holst, der er aktuelle på U21-landsholdet, er i spil til en startplads. Selv om der er tale om en kamp mod et hold fra den næstbedste række, Bet25 Ligaen, bliver der ikke taget let på kampen, forsikrer de to spillere.

- Vi skal slå HB Køge og gå videre. De vil give os kamp til stregen, så vi skal være klar fra kampens start, siger Hjulsager, der er tilfreds med sin indsats både til kamp og træning.

- Jeg føler, at jeg præsterer godt til træning - både her i Brøndby og da jeg var med U21-landsholdet. Mit indhop mod FC Midtjylland gik også fint, så jeg synes, det går den rigtige vej.

Skal ud over stepperne

Frederik Holst forventer ligesom Andrew Hjulsager ikke en let kamp. 

- Jeg forventer, at vi spiller godt og kæmper os videre i turneringen. Det bliver ikke en nem kamp, men vi går 100 % efter at vinde pokalturneringen - derfor skal HB Køge besejres, og det er med den indstilling, vi alle sammen går på banen, siger Frederik Holst, der håber på at få spilletid på Herfølge Stadion.

- Forhåbentlig får både jeg og Andrew nogle minutter i benene. Vi skal som hold ud og vise, hvad vi står for og så bare komme ud over stepperne og spille vores eget spil - så skal vi nok få et godt resultat.