Ubesejret Masterclass-weekend

26.10.2015 13:40

Det blev til en sejr til Superligaholdet sent søndag aften. Men allerede tidligere på weekenden havde Brøndby Masterclass været ude og vise de blågule farver frem på fornem vis.

U19-nullert i Vejle
Auri Skarbalius og hans U19-talenter var lørdag eftermiddag taget til Vejle, hvor melodien skulle genfindes efter en noget ujævn start på sæsonen. Og det lykkedes delvist – kampen endte nemlig uden scoringer til nogen af holdene, og Brøndby IF kunne dermed sætte et enkelt point ekstra ind på kontoen.

Næste weekend er U19-mandskabet tilbage på eget græs, når FC Midtjylland kommer på besøg. Og det er et formstærkt, midtjysk mandskab, der kommer på besøg – ulvene har således hentet tre point i hver af deres seneste fire kampe. 

Vejle BK – Brøndby IF 0-0

Startopstilling

Jacob Prytz

Mads Juel Andersen - Malthe Johansen - Joel Kabongo - Gregers Lauritzen

Nicklas Halse

Amir Al-Ammari - Tobias Noer

Rasmus Grosen - Daniel Stuckler - Armend Aslani

Bænken: Marco Sander, Christian Toftum, Emil Welcher.

U17 med sen sejr
U17-holdet var også på visit i Vejle, og her lignede det i lang tid også en pointdeling mellem de to hold. Men en sen scoring af Ertugrul Teksen sikrede de blågule gæster en 3-2-sejr.

Det var da også Brøndby IF, der havde teten i kampen. Søren Weber Juuls talenter kom foran både 1-0 og 2-1 på mål af henholdsvis Bertram Gjelfort og Andreas Bruus, men begge gange blev føringen udlignet af de rødblusede værter. 

Og det var også især evnen til at rejse sig efter udligningerne, cheftræneren fremhævede efter kampen.

- Kampen starter, som U17-kampe nogle gange gør, hvor begge hold spiller lidt hurtigere, end de egentlig magter. Så det var lidt tjubang-fodbold, inden vi sætter os på spillet og især er gode i vores opspil og boldbesiddelse på deres halvdel. 

-Da Vejle kommer på 2-2, viser vi utrolig god mental styrke og får hurtigt lagt bolden op på midterlinjen og er klar til at give den op. Der viste de en mental modenhed, der tilfredsstiller mig utrolig meget, og det er dejligt at se, at de kigger fremad, i stedet for at ærgre sig over det, der lige er sket.

Med sejren befinder Brøndby IF sig nu på fjerdepladsen, og lige over ligger FC Midtjylland, der på lørdag gæster Brøndby.

Vejle BK – Brøndby IF 2-3 (1-1)
0-1 Bertram Gjelfort
1-1
1-2 Andreas Bruus
2-2
2-3 Ertugrul Teksen

Startopstilling

Casper Hauervig

Christian Johansen – Benjamin Laursen – Anton Hendriksen – Christoffer Hansen

Nikolaj Frandsen

Jonas ”Mini” Madsen – Karl Dines Appelt

Andreas Bruus – Bertram Gjelfort – Oliver Falkengaard

Bænken: Ertugrul Teksen, Mads Eslund og Lasse Munkholm.

Se målene fra U17-holdets sejr her.

U15 får et point med fra Farum
U15-mandskabet var inde i en god stime med tre sejre i træk inden søndagens kamp mod Farum BK. Men til trods for masser af chancer til de blågule, måtte de nøjes med et enkelt point og slutresultatet 0-0. 

Det var en kamp mellem ligaens nummer fire og fem, og tempoet var også højt igennem hele kampen. Og til trods for at det ikke blev til en sejr i Farum, var cheftræner Frank Hjortebjerg glad for sit holds præstation.

- Generelt set synes jeg, at vi spiller en god kamp. Det var en fed kamp med fint U15-niveau, og vi var meget aggressive fra starten af og lykkes godt med det høje pres og opbygningen – men så ikke så godt med at score mål. Og det er så let at sige, at vi skal være skarpere foran kassen, men jeg er sådan set tilfreds med kampen alligevel. 

- Når præstationen var så god, som den var, og vi lykkedes med de ting, vi havde trænet på, så er resultatet underordnet for mig. Vi gik efter sejren og prøvede at score det afgørende mål – selv med en mand i undertal – men præstationen overskygger klart skuffelsen ved ikke at score. 

Næste opgave for U15-talenterne er en af de sjovere. Her venter FC København nemlig i et ”mini-derby”. Det er søndag den 1. november klokken 14:00 i Brøndby.

Farum BK – Brøndby IF 0-0

Startopstilling

Simon Rossil

Frederik Nørrestrand – Oliver Høgsberg – Marco Grønholdt – Victor Sørensen

Morten Frendrup

Mikkel Eslund – Albert Jakobsen

Roni Arabaci – Andreas Pyndt – Christian Hansen

Bænken: Mathias Ydell, Jagvir Sindhu, Mateo Lombart

To-måls-sejr til U14
U14-holdet skulle ovenpå igen efter et ærgerligt nederlag sidste weekend mod AB, da Farum BK var på besøg. Og ovenpå, det kom de. Det blågule hjemmehold vandt således 2-0 mod rækkens nummer to, og begge målene blev sat ind af Giran Pyne-Cole.

Og holdets assistenttræner, Christian Sørensen, var da også glad for sejren.

- Vi er meget tilfredse med spillerne og det energiniveau, der bliver lagt for dagen. Vi er markant bedre på alle parameter i første halvleg, og i anden halvleg holder vi stadig et højt niveau, men lader Farum komme lidt mere med i kampen – dog uden at lade dem få overtaget.

Ligesom U15-talenterne kan U14-mandskabet se frem til et Derby på lørdag. Masterclass-talenterne skal en tur til Frederiksberg, hvor hjemmeholdets fine stime skal brydes. KB har således hentet 11 sejre ud af 11 mulige og befinder sig naturligt nok på en førsteplads i ligaen.

Brøndby IF - Farum BK 2-0 (1-0)
1-0 Giran Pyne-Cole
2-0 Giran Pyne-Cole

Startopstilling

Tobias Juul 

Matin Saleh - Lukas Karlsson - Benjamin Juel-Bang - Nikolaj Pedersen

Lasse Mouritsen 

Laurids Andersen - Frederik Valbjørn

Marius Jørgensen - Giran Pyne-Cole - Alexander Petræus

Bænken: Mads Holten, Mathias Kvistgaarden og Oscar Salling.

Derby-sejr til U13
Mens både U14- og U15-talenterne kan se frem til et møde med rivalerne fra FC København i næste weekend, tog Brøndby Masterclass’ yngste talenter forskud på glæderne i denne weekend. På KB’s anlæg blev det til en blågul 3-0-sejr, og Brøndby IF er nu oppe på otte sejre i ni kampe, hvilket rækker til en andenplads efter Farum BK.

Næste weekend hedder modstanderen Næstved IF, når de kommer på besøg i Brøndby.

KB - Brøndby IF 0-3 

Startopstilling

Andreas Pedersen

Simon Larsen  - Marinus Løvgren

Sebastian Brodersen – Janus Seehusen – Rasmus Højlund – Magnus Ravn

Youcef Mokdad

Bænken: Anton Barlach, Filip Andersen og Oliver Lippert.