U17 bryder uafgjort stime

19.10.2015 15:35

I en forholdsvis stille Masterclass-weekend blev der spillet to kampe i den talentfulde afdeling. Både U17- og U19-talenterne havde besøg af AaB’s ditto, og her blev det til sammenlagt tre blågule point.

U19-nederlag til AaB
Brøndby Masterclass’ ældste talenter fra U19-holdet kunne sætte et enkelt, tiltrængt point ind på kontoen sidste weekend, men i lørdags kneb det med høsten, da AaB var på besøg på Bane 2. Her blev det nemlig til et blågult nederlag på 3-1 til nordjyderne, og som slutresultatet også afslørede, var der ikke meget, der fungerede for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet gik til pause med resultatet 0-2, og selvom Amir Al-Ammari kom ind i anden halvleg og pyntede på resultatet, var det ikke nok for Brøndby IF. 

Med nederlaget befinder Auri Skarbalius’ mandskab sig på 10.-pladsen, og næste uge går turen til Vejle, som i øjeblikket ligger midt i tabellen på 12 hold.

Brøndby IF – AaB 1-3 (0-2)
0-1
0-2
0-3
1-3 Amir Al-Ammari

Startopstilling

Jacob Prytz

Christian Toftum - Mads Juel Andersen - Joel Kabongo - Gregers Lauritzen

Malthe Johansen

Nicklas Halse - Oliver Carrara

Rasmus Grosen - Daniel Stückler – Armend Aslani

Bænken: Marco Sander, Amir Al-Ammari, Tobias Noer

Storsejr til U17
Mens de ældste fra Brøndby Masterclass ikke havde så meget held med at slå gæsterne fra Nordjylland, gik det noget bedre for årgangen under, U17. Her blev det til en 4-1-sejr, og cheftræner Søren Weber Juul kunne dermed notere sig den første sejr siden åbningskampen mod Silkeborg IF.

Sejren blev sikret gennem en stærk holdpræstation, men hvor Jonas ”Mini” Madsen især imponerede. Han stod også for kampens første mål, mens Bertram Gjelfort og Karl Dines Appelt udbyggede føringen, inden gæsterne reducerede. Ertugrul Teksen stod for kampens sidste mål til slutresultatet 4-1.

Det var derfor også en glad cheftræner, der kunne sætte ord på sejren.

- Nu har vi haft nogle tætte uger, der har stået på en masse uafgjorte resultater, og i lørdags mødte vi en rigtig god modstander. Men vi har haft en god træningsuge, hvor vi har haft meget fokus på, at det var holdet, der skulle i scene, og når vi får styr på de kollektive ting, er vores erfaring også, at de individuelle præstationer begynder at blomstre, fortalte Søren Weber Juul, der også var begejstret for skarpheden, som har manglet lidt de seneste par kampe.

- Det var det, der skete mod AaB, og det var også vores uden sammenligning bedste teampræstation i år. Vi fik endelig scoret på mange af vores afslutninger, og det hang nok også sammen med, at vi fik sat vores forreste folk rigtig godt i scene. Men overordnet skyldes det, at drengene arbejdede stinkende hårdt for hinanden.

Sejren bringer Brøndby IF op på 8.-pladsen, og næste uge går turen til Vejle.

Brøndby IF – AaB 4-1 (2-0)
1-0 Jonas ”Mini” Madsen
2-0 Bertram Gjelfort
3-0 Karl Dines Appelt
3-1
4-1 Ertugrul Teksen

Startopstilling

Casper Haugervig

Christian Johansen – Anton Hendriksen – Benjamin Laursen – Christopher Hansen

Christian Enemark

Jonas ”Mini” Madsen - Mads Eslund

Andreas Bruus – Bertram Gjelfort – Oliver Falkengaard

Bænken: Ertugrul Teksen, Lasse Munkholm, Karl Dines Appelt