Stort udsalg i Brøndby Shoppen i efterårsferien

12.10.2015 10:11

Hvad skal du lave i efterårsferien? Vi har et godt bud!

Her til formiddag har vi nemlig skudt gang i det store efterårsudsalg i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion. Det betyder seks dage med gode tilbud og helt særlige produkter, deriblandt:

  • Match-worn spillertrøjer fra jubilæumskampen mod Silkeborg IF den 7. december 2014, hvor spillerne var iført den særlige 50-års jubilæumstrøje.
  • Specielle ”lykkeposer”. Hver dag vil Brøndby Shoppen have 10 lykkeposer til salg for kun 300 kr. pr styk. I poserne finder man ”hemmelige ”produkter til en værdi af minimum 1000 kr., f.eks. t-shirts, hættetrøjer, de nyeste spillertrøjer og billetter til næste hjemmekamp mod FCM. 
  • Helt nyt Brøndby-fritidssæt fra hummel - i begrænset antal. Sættet, som består af trøje og bukser, sælges for kun 399 kr. Det er også muligt at købe delene separat til 299 kr. pr. del.

Efterårsudsalget løber fra mandag den 12. oktober til og med lørdag den 17. oktober, så kig endelig forbi shoppen på Brøndby Stadion. I løbet af ugen kan du også finde gode tilbud på brondbyshoppen.dk – dog ikke match-worn trøjer og lykkeposer.