Sejr, uafgjort og nederlag til Masterclass-holdene

12.10.2015 13:35

Mens Alka Superligaen tog sig en pause på grund af EM-kvalifikationen, blev der spillet masser af fodbold hos de unge talenter i Brøndby Masterclass. Her havde både U17-, U15- og U14-holdet kampe i ligaen, mens de ældste fra U19 ligesom Superliga-holdet havde pause på grund af landskampe.

Fjerde kryds i streg for U17
Vi lægger ud i Sønderjylland, hvor Brøndby IF mødte Haderslev lørdag eftermiddag. Gæsterne havde ikke tabt en kamp i sæsonen før opgøret i Haderslev, og den stime fortsatte Søren Weber Juuls drenge. Kampen endte nemlig 1-1, efter Karl Dines Appelt sendte en sen udligning ind, og gæsterne kunne derfor notere sig fjerde uafgjorte resultat i træk. Det ene point betyder, at totalen er på syv af slagsen, og det rækker til en 8.-plads.

Brøndby IF kan se frem til et besøg af rækkens nummer tre, når AaB på lørdag gæster Vestegnen.

U15-sejr over AB
Hjemme i Brøndby tog U15-mandskabet imod AB. Vi skal helt tilbage til sæsonens første kamp for at finde sidste liga-nederlag til Frank Hjortebjergs talenter, og det skal vi stadig efter søndagens 3-1-sejr til Brøndby IF.

Værterne gik ellers til pause med resultatet 0-1, men i anden halvleg blev skuden vendt, da Mikkel Eslund med to træffere og Roni Arabaci med en enkelt sendte hjemmeholdet på sejrskurs. Dermed har de blågule drenge 15 point efter otte kampe, og det placerer dem på 5.-pladsen.

Der venter U15-talenterne en pause fra ligaen næste weekend, før det gælder en tur til Farum den 25. oktober, hvor rækkens nummer tre byder indenfor.

U14-nederlag i Bagsværd
AB var også modstanderen for Niels Madsens U14-talenter, men det opgør foregik i Bagsværd, og her måtte de blågule gæsterne tage hjem med et nederlag. AB vandt kampen 1-0 på et straffespark, og det var ugens andet nederlag, da midtugekampen mod HIK ligeledes blev tabt – den kamp endte 2-4.

Med det resultat bliver Brøndby IF på 4.-pladsen og 14 point, og der er nu et lille hul op til HB Køge på tredjeplasen, som har skrabet 19 point til sig. Der venter Brøndby-drengene to hårde kampe de næste par uger, hvor rækkens nummer et og to venter. Først kommer Farum BK på besøg lørdag den 24. oktober, og ugen efter går turen til Frederiksberg, hvor KB er modstanderen.

AB - Brøndby IF 1-0 (1-0)