Malthe Johansen på Wall of Talents

07.10.2015 14:49

Malthe Johansen vendte i sommer tilbage til Brøndby IF efter et års udlån hos den portugisiske storklub FC Porto. I denne sæson har det unge forsvarstalent så taget skridtet op på førsteholdet. Det hårde arbejde har indtil videre kastet tre optrædener af sig på førsteholdet, hvilket nu belønnes med en plads på "Wall of Talents". 

På talentvæggen hænger der flere prominente navne, som ligesom Malthe Johansen har klaret vejen fra ungdomsholdene til førsteholdet. Michael Laudrup og Daniel Agger er blot nogle af de spillere, der pryder væggen, og som nu altså også tæller unge Malthe Johansen. 

Hovedpersonen selv er også stolt af sin præstation og glæder sig over den udvikling, han har været igennem i Brøndby IF.

- Det er selvfølgelig fedt at komme op på væggen blandt de andre spillere. Lige siden jeg startede i Brøndby IF som U14-spiller, har jeg haft som mål at nå førsteholdet. Det har helt sikkert været drømmen. 

- Vejen til førsteholdet har været hård, men god. Især mit år i FC Porto har modnet mig meget som spiller - det har virkelig udviklet mig. Det har helt sikkert hjulpet mig med at komme på førsteholdet her i Brøndby IF.

- Mit næste mål er at etablere mig på førsteholdet. Jeg har indtil videre spillet tre førsteholdskampe, så jeg vil naturligvis gerne bide mig fast på holdet og få flere kampe.