Se onsdagens Brøndby-træning LIVE på kanalsport.dk

06.10.2015 12:51

I samarbejde med hovedpartner Bet25.dk og KanalSport.dk giver Brøndby IF de blågule fans en unik og hidtil uset mulighed for at komme endnu tættere på spillerne, trænerstaben og hverdagen omkring Superliga-holdet. En gang om ugen kan du nemlig livestreame Superliga-truppens træning ved at klikke forbi KanalSports dedikerede livetræning-site for Brøndby-fans.

Næste mulighed er onsdag den 7. oktober, hvor der er træningsstart kl. 10:30. Hvis du kigger forbi livestreamet, kan du altså følge med i, hvad de blågule har valgt at arbejde med i landskampspausen.

Mens livetræningen står på, tilbyder Bet25.dk et såkaldt 'træningsbet' - det vil sige et særligt udvalgt spil med forhøjet odds fra den kommende Brøndby-kamp. Dette bet vil fremgå af skærmen, når du ser den blågule livetræning.

Det nye tiltag med livetræning vil køre, så længe vejret tillader, at spillerne kan træne på bane 3 bag Brøndby Stadion. Hver uge vil det blive offentliggjort her på brondby.com, hvilken træning du kan livestreame, ligesom det vil fremgå af træningstiderne. Uanset om du sidder på kontoret, er derhjemme eller bare har for langt til Brøndby til at se holdet træne, er du altså ikke længere væk, end at du nu har mulighed for at komme helt tæt på spillerne og trænerstabens daglige arbejde.