Reserveliga: Fjerde sejr i træk

05.10.2015 16:55

De blågule fortsætter den gode stime i Reserveligaen. Mandag eftermiddag vandt Brøndby IF den fjerde kamp i streg, da FC Nordsjælland blev besejret med 1-0 på hjemmebane i Brøndby. Målet blev sat ind af norske Elba Rashani efter lidt forvirring i FC Nordsjællands forsvar. Dermed fastholder de førstepladsen i Reserveligaen - nu med 18 point.

Assistenttræner Claus Nørgaard var også glad for resultatet i en kamp, som forløb helt efter planen.

- Vores klare mål var at vinde kampen, og det er jeg naturligvis tilfreds med, at vi gjorde. Der er flere ting, vi kan tage med fra i dag. Ud over de tre point og sejren kan vi glæde os over debuten til to af vores Masterclass-spillere, nemlig Tobias Noer og Karl Dines Appelt. Det var deres første kamp på det her niveau og dermed en smagsprøve på det, der venter i fremtiden.

- Som hold arbejder vi rigtig godt sammen hele kampen igennem. Vi hænger sammen i vores presspil, vores duelspil er, som det skal være, og kommunikationen på banen er rigtig fin. På det rent spilmæssige plan rammer vi ikke topniveauet i dag, men jeg hæfter mig ved, at vi rammer niveauet på fundamentet i vores spil, som netop er presspillet, duelspillet og kommunikationen - det er positivt.

Startopstlllingen

Mads Toppel

Svenn Crone - Dario Dumic - Martin Albrechtsen - Jesper Juelsgård

Malthe Johansen

Tobias Noer - Amir Al-Ammari

Christian "Greko" Jakobsen  - Oliver Carrara - Elba Rashani

Bænken
Andreas Hansen (GK)
Nicklas Halse
Emil Welcher
Daniel Stückler
Karl Dines Appelt

Målscorer
Elba Rashani

Da FC Vestsjælland har trukket sig fra Reserveligaen, spiller Brøndby IF først igen den 17. november, når Reserve-Derbyet mod FC København skal afvikles på hjemmebane.