Point hele vejen rundt for Masterclass

05.10.2015 15:15

Vi har taget hul på endnu en uge, og mens det kan være både uoverskueligt og trættende, betyder det også, at der er et dugfriskt Masterclass-overblik klart. Fire hold fra den blågule talentafdeling var nemlig i aktion i løbet af weekenden, og her kunne Masterclass-trænerne notere sig point i samtlige kampe.

Et enkelt point til U19
Auri Skarbalius’ U19-talenter er så småt ved at finde melodien efter en sæsonstart ude af takt. Sidste weekend hentede Brøndby IF første sejr over OB, og i lørdags kunne talenterne tage hjem fra Randers med et 1-1-resultat. Gæsterne gik ellers til pause med en 1-0-føring på mål af Gregers Lauritzen (billede), men Randers udlignede et kvarter inde i anden halvleg.

Og selvom cheftræner Auri kunne se udvikling hos sine spillere, er han heller ikke i tvivl om, at der stadig er plads til yderligere forbedringer.

- Vi spiller den bedste halvleg, vi har spillet indtil videre og snakker i pausen om, at vi skal fortsætte. Men det er lidt den sygdom, vi lider af for tiden – og det kan godt være, at det bare er mig, der skal vænne mig til ungdomsfodbold – men vi svinger simpelthen for meget. 

- Vi kommer ud fra pausen, og vi er ikke parate nok til næste aktion. Så vi er lidt på hælene frem for at være på tæerne, og det betyder, at vi kommer til at halte efter og overlader kontrollen til Randers i anden halvleg. Heldigvis kommer vi stille og roligt tilbage til det, vi skal, og vi slutter kampen af med at være bedst og har nogle store chancer, der kunne have vundet kampen.

Brøndby IF ligger nummer ni med fire point efter fem kampe, og næste kamp ligger to uger henne i fremtiden. Den 17. oktober kommer AaB således på besøg i Brøndby.

Randers Freja – Brøndby IF 1-1 (0-1)
0-1    Gregers Lauritzen
1-1

Startopstilling

Jacob Prytz

Christian Toftum - Mads Juel Andersen - Malthe Johansen - Gregers Lauritzen

Nicklas Halse

Amir Al-Ammari - Tobias Noer

Rasmus Grosen - Oliver Carrara - Daniel Stückler

Bænken: Marco Sander, Emil Welcher, Joel Kabongo.

U17 skød med løst krudt I Randers
U17-holdet har haft en meget ujævn sæsonstart med masser af afbrydelser i form af landskampspauser, og de blågule talenter er da også det hold, der har spillet færrest kampe i ligaen. I lørdags kom de dog på græs i Randers, men ligesom årgangen over endte kampen med et enkelt point til hver af kombattanterne.  

Og det ene point skulle helst være tredoblet ifølge cheftræner Søren Weber Juul, der efter kampen var ærgerlig over, at holdet ikke kunne udnytte de mange chancer, de spillede sig frem til.

- Man kan vel bedst beskrive det som et skydetelt med løst krudt – og det gjaldt begge hold. I første halvleg var vi i okay kontrol det meste af tiden, og vi lykkes godt med meget af vores opspil, men vores pres er ikke godt nok. De har nogle store chancer, men vi producerer også en del, som vi bare skal score på. I det hele taget burde vi bare have scoret i den kamp – længere er den ikke. 

- Jeg synes, Randers spiller en fin kamp, og det var en god modstander, vi mødte. Men vi producerer samtidig nok chancer til at vinde kampen, så vi skal bare tilbage på træningsbanen og blive dét skarpere. Vi mangler stadig noget i forhold til at spille sammen på grund af de mange landsholdspauser, men det handler også i høj grad om coolness i feltet.  

Næste lørdag går turen til Haderslev, hvor ligaens nummer 13 venter.

Randers Freja – Brøndby IF 0-0

Startopstilling

Casper Hauervig

Christian Johansen – Christian Enemark – Anton Hendriksen – Christoffer Hansen

Mads Eslund

Karl Dines Appelt – Jonas ”Mini” Madsen

Andreas Bruus - Bertram Gjelfort – Oliver Falkengaard

Bænken: Emil Bundgaard, Nikolaj Frandsen, Ertugrul Teksen.

U15-sejr i Holbæk
Hos U15-talenterne skal man helt tilbage til sæsonpremieren for at finde sidste nederlag i ligaen. Og i søndags kunne de sætte yderligere tre point ind på kontoen, da det blev til en 2-1-sejr i Holbæk. De blågule gæster kom ellers bagud i første halvleg, men Brøndby IF svarede godt igen og endte altså med at tage hjem til Vestegnen med tre point i bagagen.

Den flotte stime har blandt andet været kendetegnet ved et forsvar, der har lukket totalt af. Men i lørdagens opgør gik der én scoring ind på målmand Marco Grønholdt – cheftræner Frank Hjortebjerg var dog alligevel tilfreds med den defensive indsats.

- Det, vi havde fokus på op til kampen, var at fortsætte vores stime med clean sheets, og selvom det ikke lykkedes på måltavlen, synes jeg faktisk, at det gik rigtig fint. Vi holder dem væk fra chancer, og det kan vi takke vores gode pres og genpres for – det fungerede rigtig godt. Så selvom de scorer et mål, er jeg meget tilfreds med vores forsvarsspil. 

- Vores gode stime betyder især noget i forhold til, at præstationerne også bliver bedre og bedre. Så på den måde kan vi også se den gode udvikling og se resultaterne af vores forbedringer. Vi er blevet bedre og bedre til at kontrollere kampene, mens vi samtidig bliver bedre til at holde modstanderne fra fadet, så det er godt at se, at det går fremad.  

Næste kamp for Frank Hjortebjergs drenge er på søndag. Her kommer ligaens nummer syv, AB, på besøg.

Holbæk B&I – Brøndby IF 1-2
1-0
1-1    Andreas Pyndt
1-2    Victor Sørensen

Startopstilling

Marco Grønholdt

Mathias Ydell - Marco Bramstorp – Martin Bisgaard – Frederik Nørrestrand

Morten Frendrup

Andreas Pyndt – Jagvir Sindu

Victor Sørensen – Roni Arabaci – Christian Hansen

Bænken: Oliver Høgsberg, Mikkel Eslund, Albert Jakobsen.

Udesejr til U13
I U13-ligaen er FC Nordsjælland og Brøndby IF stukket af, og de to klubber hentede begge en sejr i weekendens kampe. Brøndby IF var på besøg i Gladsaxe, hvor AB tog imod, og her blev det til en blågul 4-2-sejr. Tre af gæsternes mål blev sat ind af Rasmus Højlund, mens Youcef Mokdad stod for en enkelt scoring.

AB – Brøndby IF 2-4

Startopstilling

Andreas Pedersen

Marinus Løvgren – Filip Andersen

Oliver Lippert – Anton Barlach – Janus Seehusen – Sebastian Brodersen

Rasmus Højlund

Bænken: Youcef Mokdad, Simon Larsen, Victor Vasquez.