Thomas Frank kræver sejr over Esbjerg

03.10.2015 11:18

Efter Derby-sejren i sidste weekend kan de blågule nu byde velkommen til Esbjerg fB i 11. runde af Alka Superligaen. Cheftræner Thomas Frank vil have en sejr, men i en Superliga, som er tættere og mere uforudsigelig, så kræver det fokus fra første fløjt.

Køb din billet via brondby.com/billet.

- Jeg har fortalt spillerne, at lige så vigtigt det var at vinde sidste weekends Derby, lige så vigtigt er det, at vi følger op med tre point i morgen. Esbjerg har haft en lidt urolig start på sæsonen, og som et såret dyr kommer de herover med alt at vinde og intet at tabe. Der er ingen nemme kampe i Superligaen, så fra det øjeblik bolden ruller i morgen, skal vi vise, at det er vores hjemmebane, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Ligesom os er Esbjerg et hold, som er boldspillende og ønsker at kontrollere kampen. De er teknisk stærke, men de er også et hold, som slider og kæmper for hver en meter igennem alle 90 minutter. Vi skal derfor presse dem med samme aggressivitet og bryde deres spil tidligt, for hvis de lykkes med at sætte deres offensiv op, så har de stærke individualister, der kan afgøre kampe.

Skal score flere mål

Esbjerg er placeret på en 11. plads i Alka Superligaen, men de har kun tabt en enkelt gang på udebane i denne sæson. Derfor skal Brøndby-spillerne udvise tålmodighed i forsøget på at dirke Esbjergs forsvar op, og de blågules mange afslutninger i sæsonen hidtil skal omsættes til flere mål. Thomas Frank forklarer:

- I de første ti runder er vi det hold i Superligaen, der har haft flest skud på mål. Det er selvfølgelig positivt, at vi kommer frem til disse afslutninger, men vi skal score flere mål. Vi har en stærk defensiv, hvor kun FC Midtjylland har flere clean sheets end os, så nu skal vi blive bedre til at spille os frem til endnu større chancer ved at dominere spillet i længere perioder og bygge vores angreb op med tålmodighed. Vores boldomgang mod Esbjerg skal være hurtig og offensiv, hvor vi bruger hele banen, og så skal alle mand investere alt i vores sprint, dybdeløb og returløb. Gør vi det, så hiver vi tre point i land.

Hos Brøndby IF's hovedpartner, Bet25.dk, kan du spille på kampen. Her får du blandt andet odds 12, hvis Teemu Pukki scorer to mål eller flere i kampen.

Opgøret mod Esbjerg har kickoff kl. 18:00 og kan ses på 3+.