Kahlenberg og Hjulsager udtaget til landsholdet

03.10.2015 17:20

Thomas Kahlenberg er lige er vendt tilbage fra den hofteskade, der har holdt ham fra banen siden 22. marts, men "Kalle" har alligevel vist nok til, at landstræner Morten Olsen har valgt at udtage Brøndby IF's anfører til landsholdet. Danmark møder i den sidste kamp i EM-kvalifikationen Portugal på udebane torsdag den 8. oktober, mens Frankrig bliver modstanderen i en testkamp på hjemmebane søndag den 11. oktober.

Kampafgørende

'Kalle' fik comeback i 7-0-sejren over Holbæk B&I i DBU Pokalen i sidste uge, og i søndagens Derby-sejr over FC København blev Brøndby IF's nummer 7 også skiftet ind.

- Vi er klar over, at Kahlenberg først netop er kommet tilbage i Brøndby, og han er da heller ikke udtaget som starter. Men samtidig har han tidligere vist, at han er en spiller, der med sine indhop kan være kampafgørende - og så giver han utrolig meget til holdet med sin store erfaring og rutine, siger Morten Olsen om sit valg til dbu.dk.

Gode nyheder til Hjulsager

Der var også gode nyheder til Andrew Hjulsager, som landstræner Niels Frederiksen har efterudtaget til U21-landsholdet til EM-kvalifikationskampene mod Wales og Bulgarien fredag den 9. oktober og tirsdag den 13. oktober.

Med i truppen er også Frederik Holst og Christian Nørgaard.