Johan Larsson: Vi må ikke undervurdere Esbjerg

03.10.2015 10:05

I morgen gælder det kampen mod Esbjerg fB i Alka Superligaen. Vestjyderne gæster Brøndby Stadion, og det er en kamp, som ifølge Johan Larsson bliver en svær opgave.

- Vi må aldrig undervurdere Esbjerg. De arbejder stenhårdt i 90 minutter, og det er vi også nødt til at gøre, hvis vi vil have de tre point. Så det er vigtigt, at vi er klar, for det bliver en hård kamp, understreger højrebacken, der vil bruge sidste weekends Derby-sejr som katapult til Esbjerg-kampen.

- Det giver en god energi at vinde mod FC København. Det er en speciel kamp og den energi, kan vi tage med os videre til kampen mod Esbjerg.  Vi fik de tre point, men vi kan ikke bruge det til så meget, hvis vi ikke leverer en god indsats i morgen og vinder den kamp også.

Den store opbakning

En af de ting, Johan Larsson sætter pris på ved at spille for Brøndby IF, er den store opbakning, som klubben altid får fra tribunerne. 

- Vi har en fantastisk opbakning til alle vores kampe. Det er jeg sikker på, at vi også får mod Esbjerg, og vi vil gerne give vores fans endnu en sejr.

Kampen fløjtes i gang kl. 18:00, og Bet25.dk giver flotte odds på Christian ”Greko” Jakobsen som målscorer i opgøret. Du få pengene hele 4,5 gange igen, hvis ”Greko” finder vejen til målet.