’Tak til fansene – og jeg lover at knokle videre’

02.10.2015 12:57

Kontraktforhandlingerne mellem Brøndby IF og Riza Durmisi nåede enden fredag, hvor venstrebacken og sportsdirektør Troels Beck skrev under på en forlængelse af kontrakten mellem parterne.

Kontrakten løber nu frem til sommeren 2018, og det er Riza Durmisi begejstret for.

- Jeg har altid sagt, at jeg ville forlænge med Brøndby IF, og jeg er en mand, der står ved mit ord, siger Riza Durmisi og tilføjer:

- Det er gået godt for holdet, og vi har nogle fantastiske fans, som jeg godt vil vise, at jeg er en Brøndby-dreng, så på den måde har det betydet alt for mig at forlænge. De har stået bag mig siden min første dag, så det er også en måde at takke fansene på.

De har gjort alt for mig

Brøndbys nummer 17 har spillet i klubben fra barnsben, og han er stolt over at bære de blågule farver.

- Brøndby IF har givet mig min fodboldopdragelse. De har gjort mig til den, jeg er – og de har givet mig muligheden for at komme på landsholdet. De har gjort alt for mig, så derfor er det logisk, at jeg forlænger.

- Det har været en drengedrøm at spille på Brøndby Stadion og være et af de navne, der hænger på landsholdsvæggen.

Må ikke slappe af

Med kontraktforlængelsen i hus kommer der lidt ro på for den 21-årige back, men ro er ikke noget, der ligger til Riza Durmisi.

- Når alt er sagt, så skal jeg blive ved med at arbejde hårdt. Jeg må ikke slappe af, for jeg vil beholde min plads på holdet i Brøndby og på landsholdet.

- Vi har også nogle rigtig dygtige backs i Jesper Juelsgård og Patrick Da Silva, der er udlejet til Randers. De er store konkurrenter, så jeg ved, at jeg skal holde mig skarp hele tiden, understreger Durmisi over for brondby.com.