Frank: Vi kan snuppe tre point

19.09.2015 08:30

Søndag formiddag drager Brøndby-truppen til det nordlige Danmark, hvor AaB venter i 9. runde af Alka Superligaen. Et opgør som historisk har været utrolig tæt.

Nordjyske Arena er kendt og berygtet blandt Brøndby-fans for at være en af de sværeste udebaner i Alka Superligaen. Det beviste AaB med al tydelighed mod OB for nogle uger siden, hvor de sendte de blåstribede hjem til Fyn med en øretæve på 5-1 i bagagen. Ikke siden 2010 har Brøndby IF vundet i Aalborg. Dengang blev det til en kneben 2-1-sejr, og cheftræner Thomas Frank forventer også, at morgendagens opgør bliver tæt.

- Vi spiller altid nogle intense opgør mod AaB og har derfor en naturlig respekt for dem. På deres bedste dage dominerer de kampe med offensivt spil på banens sidste tredjedel og skaber derfor mange chancer. De kommer dog med to nederlag i bagagen, så der hviler et stort pres på dem for at få tre point. Det vil derfor ikke overraske os, hvis de kommer aggressivt ud til kampen og vil prøve at kue os, siger Thomas Frank.

- Vi har været stærke på udebane i denne sæson, og selv om historikken er lidt imod os, så har vi en stor tro på, at vi kan snuppe tre point. Det bliver en kamp, hvor begge hold vil prøve at dominere bolden og styre slagets gang på midtbanen. Når vi har bolden, skal vi spille bolden hurtigt rundt i vores kæder og på den måde lukke deres defensive organisation op. Når AaB har bolden, skal vi lykkes med at ramme den helt rigtige balance i vores skiftevise høje og lave pres og udnytte de omstillingsmuligheder, der vil opstå. Vi har savnet den sidste skarphed i et par kampe, men vi har trænet intenst på afslutninger i den sidste uges tid, så vi kan få bolden skubbet det sidste stykke ind over stregen. 

Brøndby IF forventer endnu en gang et stort fremmøde af Brøndby-fans på Nordjyske Arena, hvilket cheftræneren for de blågule har stor respekt for.

- Vi fik en dårlig start på sæsonen, men nu er vi langsomt, men sikkert ved at finde de rigtige takter. Dertil må jeg bare sige, at som træner er det et fantastisk privilegie, der ikke er alle forundt, at være i en klub, som har så loyale fans, som vi har. Af egen lomme følger de os trofast ude som hjemme og støtter altid op om Brøndby IF, selv når resultaterne og spillet udebliver. Det må man have den allerstørste respekt for. Det er en kæmpe motivation for alle i klubben, og deres støtte har uden tvivl været med til at løfte os og få vendt skuden efter en ellers dårlig sæsonstart. 

Hos Brøndby IF's hovedpartner, Bet25.dk, kan du spille på kampen. Her får du blandt andet odds 3.20, hvis de blågule for femte Superliga-kamp i streg holder buret rent.

Opgøret mod AaB har kickoff kl. 18:00 og kan ses på TV3+.