brondby.com anbefaler i denne uge...

05.09.2015 08:55

Det er blevet lørdag, og vi befinder os midt i en landsholdspause. Men derfor skal du ikke snydes for et tilbageblik på ugens nyheder på brondby.com.

Vi har igen samlet ugens mest populære nyheder, så du kan læne dig tilbage og læse dem lige her.

Se Juelsgårds første Brøndby-interview

Jesper Juelsgård skiftede sidste uge franske Evian TG ud med Brøndby IF, og den nykårede Brøndby-spiller lavede mandag sit første interview i den gule Brøndby-trøje.

Se interviewet her

Begrænset oplag: Den første DM-trøje fra 1985

I år er det 30 år siden, at Brøndby IF blev danske mestre for første gang. Ovenpå en mindre overbevisende start, hvor de blågule kun lå nummer fire i tabellen ved sommerpausen, blev mesterskabet kulminationen på et stærkt efterår, hvor Brøndby IF vandt 12 ud af 15 kampe. I sæsonens sidste kamp blev Køge besejret med 2-1, hvorefter DM-pokalen blev løftet for første gang i klubbens historie.

Læs artiklen her

Bech: En spids stærkere end sidste år

Transfervinduet er smækket i for denne gang, og dermed trækker det ikke længere på kontoret hos sportsdirektøren. Men de vinde, der er blæst gennem kontoret på Brøndby Stadion, er Troels Bech fuldt ud tilfreds med.

Læs artiklen her

Bliv klogere på Brøndby IF's nye CEO

I tirsdags havde Brøndby IF's nye CEO, Søren Vadmand, sin første arbejdsdag på Brøndby Stadion. Vadmand er kommet til Vestegnen fra Illum A/S, hvor han siden 2010 har været manden bag Illums stigende salgs- og besøgstal ved at øge fokusset på kvalitet.

Se interviewet her

Magnus Eriksson: Det går den rigtige vej

Magnus Eriksson blev købt ind som en profil til Thomas Franks Brøndby-mandskab, og den 25-årige svenske offensivspiller arbejder stenhårdt på at blive netop det – en profil på samme måde som man husker ham fra Malmö FF, som han var med til at spille i Champions League.

Læs interviewet her