Magnus Eriksson: Det går den rigtige vej

04.09.2015 09:05

Magnus Eriksson blev købt ind som en profil til Thomas Franks Brøndby-mandskab, og den 25-årige svenske offensivspiller arbejder stenhårdt på at blive netop det – en profil på samme måde som man husker ham fra Malmö FF, som han var med til at spille i Champions League.

- Det har været en hård start spillemæssigt, for i min første tid i Brøndby tabte vi mange kampe, og så er det svært at få sit eget spil til at køre, siger Magnus Eriksson, der dog heldigvis kan glæde sig over, at resultaterne i dén grad er blevet vendt på hovedet.

- Nu har vi vundet tre Superliga-kampe i træk, så pilen peger op. Vi skal som hold bare fortsætte det gode arbejde, og det skal jeg også selv, så vil jeg også kunne sætte et større og større aftryk på kampene.

Meget sort/hvidt

Mål og assists er det ikke blevet til endnu fra Eriksson, men hvis man kun fokuserer på det, mener han ikke, at det giver et retvisende billede af hans præstationer for Brøndby.

- Det er en meget sort/hvid måde at se tingene på. Det ser jeg ikke på selv. Der ligger meget mere i en fodboldkamp end det, og så tager det også lidt tid at blive spillet rigtig ind på et nyt hold.

Faldet godt til

Uden for banen er "Mange", som Magnus Eriksson bliver kaldt, faldet godt til i Brøndby, og han nyder at være i klubben.

- Det har været rigtig let at komme til Brøndby. Alle både i truppen og omkring klubben er meget hjælpsomme, så det har ikke været et problem at blive en del af holdet og klubben, siger Magnus Eriksson.

Næste gang, du kan se Magnus Eriksson og resten af Brøndby-holdet i aktion, er på hjemmebane mod FC Midtjylland, der gæster Brøndby Stadion den 13. september kl. 18:00.

Køb din billet til kampen her.