12 Brøndby-spillere udtaget til landsholdstjeneste

01.09.2015 11:30

Efter weekendens sejr over FC Nordsjælland, venter der en 12 dages lang landsholdspause for spillerne. For nogle spillere byder landsholdspausen på opgaver i landsholdtrøjen. Brøndby IF har nemlig 12 spillere med på de respektive landshold.  

Daniel Agger og Riza Durmisi

Daniel Agger er atter blevet udtaget til det danske A-landshold. Den danske kaptajn får selskab af Brøndby IF's venstreback, Riza Durmisi, når landsholdet spiller to vigtige EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Albanien den 4. september og Armenien den 7. september.

Pukki, Rashani og Phiri

Også nogle af Brøndby IF's udenlandske spillere vil være repræsenteret i landsholsregi. Således er Teemu Pukki blevet udtaget til Finlands EM-kvalifikationskampe imod Grækenland og Færøerne. Disse kampe spilles ligeledes den 4. og 7. september. 
 
Elba Rashani, som har optrådt for de norske U-landshold, er blevet udtaget til en uofficiel landskamp for Kosovo, når de spiller imod Burkina Faso den 2. september. Rashanis forældre er fra Kosovo, hvilket giver ham mulighed for at spille for Kosovo.

Lebogang Phiri er blevet udtaget til det sydafrikanske U23-landshold, når de på udebane spiller to venskabskampe imod Tunesiens ditto. Det sker som forberedelse til Africa Cup of Nations for U23-landshold, som finder sted i Senegal i november og december i år. Begge hold har allerede kvalificeret sig til turneringen.

U21: Holst og Hjulsager

På det danske U21-landshold har Brøndby IF to spillere med, når de spiller to venskabskampe imod henholdsvis Tyskland den 3. september og Ukraine den 8. september. Det drejer sig om Frederik Holst og Andrew Hjulsager. Desuden er den netop udlejede vesntreback, Patrick Da Silva, også at finde i truppen.   

U19: Daniel Stückler

På U19-landsholdet er Brøndby IF repræsenteret med en enkelt spiller. Det unge angrebstalent Daniel Stückler er udtaget til to venskabskampe imod vores skandinaviske naboer. Den første kamp spilles den. 5. september imod Norge. Den anden kamp spilles den 7. september imod Sverige. 

U16: Hendriksen, Munkholm, Warming og Falkengaard

Hele fire spillere fra Brøndby IF er udtaget til U16-landsholdet. Der er planlagt en intern træningskamp, når træningssamlingen finder sted den 1. september i Tilst.