Masterclass: U13 tromler videre

31.08.2015 16:00

Weekenden var lige som sidste uge præget af landsholsfodbold i Brøndby Masterclass, hvorfor U19- og U17-ligaen stod stille. Men der var heldigvis masser af fodbold i de yngre rækker, hvor Masterclass-talenterne som sædvanligt viste de blågule farver frem.

U15 måtte nøjes med uafgjort
De forsvarende mestre i U15-ligaen fik rettet op på skuden forrige weekend, hvor premierenederlaget til Slagelse B&I blev revancheret med en imponerende 8-1-sejr over AB Tårnby. Den præstation skulle der følges op på i lørdags, da man var på besøg hos B93, men de blågule talenter måtte tage tilbage til Vestegnen med et 2-2-resultat.

De to Masterclass-mål blev sat ind af Victor Sørensen og Christian Hansen, men selvom det blev til et enkelt point til Frank Hjortebjergs drenge, var cheftræneren ikke helt tilfreds med kampen.

- Det var desværre en rigtig dårlig kamp igen. Vi producerer ikke nok chancer i første halvleg og formår heller ikke at holde dem fra muligheder, men vi bringer heller ikke den rette energi og attitude. Det var ikke lige så slemt som i vores første kamp, men der var nogle af de samme tegn, desværre, fortæller cheftræner Frank Hjortebjerg.

- Anden halvleg bliver heldigvis meget bedre, og vi skaber faktisk mange chancer, som kunne have afgjort kampen til vores fordel. Men sådan som vi spillede i første halvleg fortjente ikke en sejr, så på den baggrund er jeg faktisk tilfreds med, at vi ikke vinder, for så ville vi ikke have lært noget af at spille en så dårlig halvleg.

Frank Hjortebjerg og U15-holdet har allerede muligheden for at komme ovenpå igen i morgen, hvor der er pokalbold på programmet. Brøndby-drengene skal en tur til Glostrup, og kampen fløjtes i gang klokken 19:15.

To i streg for U14
Talenterne fra U14-mandskabet hentede en sejr i sæsonens første kamp seneste weekend mod B93, og de fulgte op med endnu en sejr, da modstanderen i denne weekend hed BK Frem. De blågule talenter vandt 2-0 i Valby, og holdet har dermed maksimumpoint for de første to kampe, hvor der heller ikke er gået mål ind på Tobias Juul endnu. Begge Brøndby-mål blev scoret i anden halvleg.

U13 med tre i træk
Ligesom U14-holdet er U13-talenterne startet sæsonen i højt tempo. De to første kampe blev vundet i overbevisende stil, og i weekenden kunne de føje en tredje storsejr til samlingen. Ude mod B93 blev det således til en sejr på 5-0, og de blågule Masterclass-talenter fører dermed rækken med ni point og imponerende 19-3 i måltotal.

BK Frem – Brøndby IF 0-5
0-1 Youcef Mokdad
0-2 Janus Seehusen
0-3 Victor Vasquez
0-4 Anton Barlach
0-5 Magnus Ravn