Riza Durmisi på Wall of Honour

28.08.2015 15:10

Fredag eftermiddag var der dækket op med champagne og kransekage foran landsholdsvæggen på Brøndby Stadion. Denne gang var det Riza Durmisi, der skulle tilføjes på Wall of Honour. Den unge venstreback fik debut på det danske A-landshold i venskabskampen mod Montenegro den 8. juni i år. Ud over champagne og kransekage var der også taler fra både sportsdirektør Troels Bech samt hovedpersonen selv.

Troels Bech

- Det er altid noget særligt, når det er en af vores egne spillere, der får debut på landsholdet. Det er et skulderklap til det arbejde, der bliver udført i Brøndby IF. Ikke mindst er det en præstation af Riza selv, men det er også en præstation af folkene omkring ham - holdkammerater og trænere, som har været med til at udfordre og forme ham. 

Riza Durmisi

- Først og fremmest er jeg stolt og glad. For mig er det et privilegium at spille i den gule trøje hver weekend. Jeg har været i klubben i 12 år og har kunnet se over på landsholdsvæggen. Jeg har selv haft ambitioner om at få mit navn derop, og det er nu lykkedes - ikke mindst takket være folk i og omkring klubben.

Se billeder fra fejringen nedenfor.











Stort tillykke til Riza.