Ny CEO skal sikre fortsat kommerciel fremdrift

28.08.2015 08:31

Brøndby IF kan byde velkommen til Søren Vadmand, der starter som ny CEO den 1. september. Ansættelsen af Søren Vadmand sker som et led i Vision 2017, da man ønsker at accelerere den kommercielle strategi.

Som CEO bliver Søren Vadmand ansvarlig for Brøndby IF’s daglige drift, og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen forklarer her tankerne bag:

- Ligesom en angriber kan have en målnæse, så har Søren et kommercielt instinkt, som Brøndby IF kan nyde godt af. Med en kapacitet som Søren ombord kan vi nu accelerere vores arbejde med at vende hver en sten, så målsætningerne i Vision 2017 bliver indfriet. Søren skal sikre, at vi forbedrer kundeoplevelsen yderligere og øger værdiskabelsen for vores sponsorer og partnere, så vi kan fortsætte vores positive vækst i sponsorindtægterne i den kommende årrække.

- Siden vi som bestyrelse tiltrådte den 10. april 2014, har vores førsteprioritet og højeste ambition været at gøre op med selskabets utilfredsstillende historik med røde tal på bundlinjen. Brøndby IF skal være en sund og veldrevet forretning, der skaber værdi for sine aktionærer og investorer. Det er Sørens fremmeste opgave at sikre dette i tæt samarbejde med bestyrelsen. 

Søren Vadmand kommer fra en stilling som CEO hos Illum A/S, hvor han siden 2010 har været manden bag Illums stigende salgs- og besøgstal ved at øge fokusset på kvalitet. Tidligere har Søren Vadmand været økonomidirektør hos blandt andet Dagrofa og Metro C&C Danmark, og han er uddannet fra Handelshøjskolen i København.

- Vi har Danmarks absolut største fanbase, og på deres vegne tillader vi os selv at være ambitiøse og målrettede i alt, hvad vi foretager os. Vi har i mange år været bannerfører for udviklingen i dansk klubfodbold, og det skal vi være igen. Derfor stiller vi høje krav til præstationerne på og uden for banen, da vi hele tiden skal udvikle os. Det gælder også vores kommercielle udvikling, som udlagt i Vision 2017. Det er vores forventning, at med Søren til at lede arbejdet i den daglige forretning, så vil vi med økonomisk ansvarlighed for øje, og inden for den definerende strategiperiode, indfri vores kommercielle mål, siger Jan Bech Andersen

Ansættelsen af Søren Vadmand betyder, at den nuværende CEO, Jesper Jørgensen, rokerer internt og per 1. september 2015 vil Jesper Jørgensen indtage rollen som ny CFO hos Brøndby IF. Jesper Jørgensen har tidligere (i perioden 2009-2014) bestredet posten som økonomichef. Bestyrelsesformand Jan Bech Andersen forklarer:

- Jesper Jørgensen har leveret et fortrinligt stykke arbejde i at få det kommercielle fundament i Vision 2017 op at køre, og det vil jeg og bestyrelsen gerne takke Jesper for. Samtidig er vi sikre på, at kombinationen af Jespers store faglighed og Sørens kommercielle evner vil give Brøndby IF en dynamisk og velfunderet direktion, som sammen kan lede den daglige forretning, og det glæder vi os over.

Brøndby IF har dags dato udvidet direktionen, så den fremadrettet består af CEO Søren Vadmand og CFO Jesper Jørgensen.