28. AUGUST 2015 kl. 15:05
Isbjørnefest: Da Nanok blev syv år
Nanok fik alle sine ønsker opfyldt til sin fødselsdag søndag den 23. august til kampen mod SønderjyskE.
KRAM - tjek
TEGNINGER - tjek
...og ikke mindst...
SEJR - tjek

Med besøg fra både kaninen Albert fra Arbejdernes Landsbank, Jack the Pirate fa DFDS, Pølle fra Steff Houlberg og gode gamle Brøndus var dagen en kæmpe succes! Der kom masser af børn til kage, saftevand, pølser og fødselsdagssang i Brøndby Junior Lounge. Det hele kulminerede i pausen, hvor Nanok fik overrakt en kæmpe pakke fra Hummel med over 100 minibolde. Dem delte han med det glade publikum, der var kommet til solbeskinnet fødselsdag og kamp på Brøndby Stadion.

Musik: You So Zany af Audionautix
 
 

Stillingen i Alka Superligaen

Pos
Hold
K
Pts
1.
FC København
21
53
2.
Brøndby IF
21
42
3.
FC Midtjylland
21
32
4.
Randers FC
21
32