Frank: Skal vise, at forskellen ikke er så stor

26.08.2015 11:42

Fem mål. Så stor var forskellen på Brøndby IF og det stærke PAOK-mandskab i torsdags på Toumba Stadium i Thessaloniki.

De blågule måtte se sig slået i alle facetter, og 5-0-nederlaget var et symbol på den forskel, der var på holdene i de 90 minutter i den græske hede. Torsdag kl. 20:00 tørner de to mandskaber sammen igen, og selv om avancementet til gruppespillet synes ude af syne, er der stadig noget vigtigt på spil, fortæller cheftræner Thomas Frank.

- Vi skal vise, at forskellen ikke er så stor, som vi oplevede i torsdags. Vi har kvalificeret os til at spille med om pladserne i det fine selskab – og det skal vi være stolte af – men nederlaget i Grækenland gjorde ondt. Vi er skuffede over, at muligheden for gruppespillet er væk, og vi skal slutte med en god præstation og æren i behold, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Samtidig er vi også nødt til at tænke os om, for det er vigtigt med friskhed i truppen. Når vi har været i aktion mod FC Nordsjælland på søndag, har vi allerede spillet 15 kampe i denne sæson – næsten lige så mange som i hele foråret (17 kampe, red.).

Har du planlagt at komme og støtte spillerne mod PAOK, kan du købe billet via brondby.com/billet. Hovedpartner Bet25.dk har masser af spilmuligheder på opgøret, blandt andet odds 2.05 på minimum tre mål i kampen.