Eriksson: Et af nøgleordene er stolthed

27.08.2015 08:00

I aften kl. 20:00 tager Brøndby IF imod græske PAOK i returkampen i Europa Leagues playoff-runde. Første kamp endte med et klart Brøndby-nederlag på 5-0, og op til aftenens kamp er de blågule chancer for avancement til gruppespillet derfor svære at få øje på.

Og det er heller ikke europæisk gruppespil, der bliver snakket om blandt spillerne. Men kampen i aften bliver bestemt heller ikke negligeret.

- Vi spillede en dårlig kamp dernede – det er alle vist klar over. Så for os handler det nu om at redde lidt af æren og give tilbage til de fans, der også led nede i Grækenland. Et af vores nøgleord her i ugen op til kampen har derfor været stolthed, og vi vil ud og vise, at forskellen ikke er så stor, som man så i torsdags - og helst vinde kampen, fortæller Brøndby IF’s nummer 10, Magnus Eriksson.

- Selvfølgelig vil vi stadig gå videre, men vi må også være realistiske og sige, at det bliver meget, meget svært. Så vi ser på kampen isoleret, og den vil vi vinde og vise os selv samt fansene, at vi er klar til at slås på hjemmebane. Vi ved godt, hvad det betyder for hele klubben, så vi har ikke tænkt os at lægge os ned.

Tror du, at Eriksson og resten af mandskabet kan hente en sejr i aftenens opgør mod PAOK, er der penge at hente hos Brøndby IF’s hovedsponsor, Bet25. her giver en hjemmesejr således odds 2.25.

Der er også stadig billetter til kampen, der starter klokken 20:00. du kan sikre dig en plads på dette link.