Masterclass: De yngste imponerede

24.08.2015 15:50

I Brøndby Masterclass blev der ikke spillet meget fodbold her i weekenden for de ældste, da både U18- og U17-landsholdet er af sted til samling i denne uge. Derfor var det op til de yngre Brøndby-talenter at vise den gule trøje frem i ungdomsrækkerne – og det gjorde de på fornem vis.

Allerede onsdag var U17-holdet dog i aktion i onsdags, da HB Køge kom på besøg. Kampen endte 0-0, og Søren Weber Juuls drenge har derfor fire point for de første to kampe.

U15: Premiere-nederlag blev revancheret
Talenterne fra U15 startede sæsonen i onsdags, og her blev det til et nederlag på 4-2 til Slagelse B&I. Den kamp skulle revancheres søndag, da AB Tårnby kom på besøg i Brøndby, og de blågule talenter sendte holdet tilbage til Amager med ciffrene 8-1. Brøndby IF’s Roni Arabaci stod for tre af scoringerne i storsejren, mens Victor Sørensen nettede to gange, og Kristoffer Sørensen, Jagvir Sindu og Andreas Pyndt hver sendte bolden en enkelt gang i kassen.

Dermed stemplede Frank Hjortebjergs drenge for alvor ind i turneringen, de vandt seneste udgave af. Og det var også en tilfreds cheftræner, der kunne sætte de første point ind på Vestegnskontoen.

- Det var vigtigt for os at komme videre fra den første turneringskamp, hvor vi var rigtig dårlige. Så vores udgangspunkt til kampen var, at vi havde noget at bevise, og vi skulle ud og vise et helt andet udtryk end det i onsdags. Og det synes jeg, at vi på mange måder fik gjort. Dels vinder vi kampen overbevisende, men det, der var vigtigere for os, var, at vi tog initiativet i kampen og dominerede kampen.

- Vi talte meget om i onsdags, at modstanderne virkede mere motiverede end os, og de tog initiativet. Og der er jeg tilfreds med det udtryk, vi viste her i weekenden. Der var en rigtig fin attitude.

Du kan se alle Brøndby-målene i videoen her.

U14 åbnede sæsonen med sikker sejr
På Østerbro var Brøndby IF's U14-mandskab på besøg hos B93, og de blågule talenter kunne tage tilbage til Vestegnen med alle tre point og en målscore på 4-0.

Masterclass-talenterne lagde godt ud i første halvleg og kunne gå til pause med en 3-0-føring, mens Lukas Karlsson i anden halvleg endegyldigt kunne slå sejren fast med scoringen til 4-0.

U13 sejrede i 10-måls-kamp
Weekendens største sejr i Brøndby-regi fik vi i U13-ligaen, hvor Brøndby IF  var på besøg i Hvidovre ligesom årgangen over. Også her kunne de blågule forlade banen som overbevisende vindere - kampen endte med en Brøndby-sejr på hele 9-1.

Hvidovre - Brøndby IF 9-1
0-1 Janus Seehusen '7