Frank: Vi har kun sejren for øje

23.08.2015 07:50

I dag kl. 16:00 tager Brøndby IF imod Superliga-tabellens nr. 2, SønderjyskE. De lyseblå fra Haderslev har fået en særdeles flot start på sæsonen, men det ænder ikke på Brøndby-cheftrænerens mål for opgøret. Der skal hentes en sejr, fortæller Thomas Frank.

- Vi var alle sammen meget skuffede efter PAOK-kampen, men i dagens kamp mod SønderjyskE skal vi komme flyvende ud og gribe muligheden for med det samme at rejse os. Vi har kun sejren for øje. Vi skal vinde foran vores hjemmepublikum, så vi igen kan gøre Brøndby Stadion til et fort - og det skal begynde i dag, siger cheftræner Thomas Frank og tilføjer:
 
- Det er nu, at vi skal vise, at vi kan løfte i fællesskab og ryste nederlaget i Grækenland af os. Vi skal vise mod og karakterstyrke til at gå ind og dominere kampen mod SønderjyskE med fremskudt brystkasse.

I sidste sæson vandt Brøndby IF alle tre Superliga-opgør mod SønderjyskE. Skal de tre point sikres igen til eftermiddag på Brøndby Stadion, er der - ud over fokus på de blågules eget spil og styrker - nogle SønderjyskE-kvaliteter at være opmærksom på.
 
- Vi ved, at vi skal passe på omstillinger. Selv om vi vil angribe kampen, så skal vi være 100 % koncentrerede i vores defensive organisation og være klar på SønderjyskEs konstrastød. Vores defensive organisation var slet ikke god nok i Grækenland, og den base skal vi have på plads igen. Derudover ved vi, at SønderjyskE er farlige på standardsituationerne, så dem har vi også fokus på at lukke ned. 

Tror du på, at det lykkes at hente den sejr, Thomas Frank og co. går efter, så er der odds 2.00 at hente hos hovedpartner Bet25.dk.