Holst: Den vilde stemning gjorde mig bedre

06.08.2015 22:40

Brøndby IF er videre fra tredje runde af Europa League-kvalifikationen efter en kamp, der havde det hele på Cypern.


Kampen endte 2-2, og gæsterne fra Vestegnen går dermed videre på reglen om udebanemål. De to Brøndby-mål blev sendt ind af Teemu Pukki, mens landsmanden, Lukas Hradecky, fik vist det røde kort i kampens afslutning. 

Det betød, at Frederik Holst måtte hoppe i målmandstrøjen og vogte kassen. Og det gjorde midtbaneslideren på fornem vis. 

- Jeg har stået lidt for sjov på U17-landsholdet i sin tid, hvor jeg har vist Thomas (Frank red.) og Claus (Nørgaard red.), at jeg godt kan lidt mellem stængerne. Der var en anelse nerver på, men samtidig var det jo rigtig sjovt.

- Det var en vild kamp, må man sige. Der var godt knald på lægterne, men lige så meget smæk på inde på banen. Så det blev hurtigt en disciplin i at gå til den, men stadig holde hovedet koldt og undgå at lave frispark.

Elsker den slags kampe

Og den vilde kamp var lige efter Holsts hoved, der kun følte sig friskere af det ekstra pres og intensitet.


- Jeg må indrømme, at det tænder mig helt vildt. Det er noget, jeg elsker, og jeg synes også, at jeg bliver bedre af det. Igen er det vigtigt at holde spændingsniveauet lige til grænsen, og det synes jeg, at jeg præsterede rigtig fint i dag. 

- Vi vidste, hvad vi skulle ned til, så vi havde forberedt på ikke at lade os kyse. Så jeg kunne se på drengene, at de nød det, når der kom gang i kampen, og det er også derfor, vi står her som samlede vindere.

Brøndby IF er dermed videre til Europa Leagues  playoff-runde, der er sidste skridt inden gruppespillet.