Rashani: Svær kamp, men vi vil videre

05.08.2015 10:31

Vejrudsigten siger 30-35 grader i skyggen, når Brøndby IF torsdag aften skal i aktion på udebane mod cypriotiske Omonoia efter 0-0 hjemme på Brøndby Stadion i sidste uge. En hård modstander under svære forhold, men de blågule har kun én ting for øje, lyder det fra Elba Rashani, nemlig at præstere til at gå videre.

- Det bliver en hård og svær kamp for os i varmen. Vi har jo allerede mødt dem hjemme i Brøndby og set, at de er et godt hold, men vi vil videre i turneringen. De var afventede i det første opgør, og jeg forventer, at de vil angribe mere, nu hvor de er på hjemmebane. 

- Først og fremmest skal vi levere i den disciplin, der hedder at spille en god udekamp i Europa. Vi er et ungt hold, men vi er begyndt at få noget erfaring med det, så det er fordelen ved at være trådt ind allerede i første runde. Vi har fået en skidt start i Superligaen, men en god start i Europa som ubesejrede med fem clean sheets i streg. Målet er at gøre det godt i begge turneringer, og derfor har vi fuldt fokus på, at vi skal gøre arbejdet færdigt mod Omonoia. Først må vi jagte muligheden for at spille os videre i Europa, og så må vi løfte os i Superligaen bagefter. 

Tror du på Brøndby-avancement til næste runde, så er der odds 2.10 at hente hos hovedpartner Bet25.dk. Spillet går hjem, uanset om de blågule går videre efter ordinær spilletid, forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.