Da Silva: Ikke godt nok i første halvleg

02.08.2015 20:20

Tredje runde af sæsonens Alka Superliga bød på et hjemmebane-nederlag på 2-0 til Brøndby IF, da Hobro IK her til aften var på besøg.

Begge mål faldt i første halvleg, og Brøndby IF’s venstre back, Patrick Da Silva, var heller ikke i tvivl om, at gæsterne var stærkest i kampens første halvdel, mens hjemmeholdet kom bedre med i anden.

- Vi er slet ikke klar i første halvleg. Vi rammer ikke hinanden og har ikke mange sammenhængende afleveringer, og de er meget kyniske og spiller på lange bolde. Anden halvleg kommer vi bedre med, og hvis vi havde spillet sådan hele kampen, tror jeg også på, at vi havde fået et bedre resultat.

- Vores opgave nu er at hive hinanden op, se fremad og komme videre i teksten. Vi har en rigtig vigtig opgave på torsdag, hvor vi ved, hvad der kræves, hvis vi fortsat vil spille europæisk fodbold. Og det kan jeg garantere, at vi vil.

Patrick Da Silva og holdkammeraterne får chancen for at komme op på hesten igen allerede på torsdag, hvor turen går til Cypern. Her venter AC Omonoia i Europa League-kvalifikationens tredje runde.