Phiri: Arbejder knaldhårdt for hinanden

30.07.2015 22:25

Brøndby IF kunne her til aften notere sig det femte clean sheet ud af fem mulige i Europa League-kvalifikationen, da det blev 0-0 mod cypriotiske AC Omonoia.

En af dem, der arbejdede hårdt for at holde gæsterne fra chancer, var Lebogang Phiri på 6’er-positionen. Den lille sydafrikaner dækkede store områder af banen og spillede i det hele taget en god kamp. Og han var også godt tilfreds med aftenens præstation.

- Vi spillede mod et godt hold med gode individualister, så vores arbejde var også i høj grad at holde dem fra chancer, og det gjorde vi rigtig godt. Det er altid svært at spille mod et hold, der også gerne vil spille fodbold, så der var mange perioder, hvor vi ikke havde bolden og måtte kæmpe for at få den tilbage. Det er hårdt, men vi klarede opgaven flot.

- Som hold arbejdede vi knaldhårdt. Man kunne mærke, at alle gerne ville ud og bevise, at weekendens resultat skulle glemmes. Vi dækkede områder, som vi normalt ikke dækker, og alle løb for hinanden og for holdet frem for sig selv.

Og Phiri er ved godt mod inden returkampen i Cypern næste torsdag.

- Vi har holdt live i avancementet, og det er jeg selvfølgelig tilfreds med. Det bliver en meget svær kamp dernede, men vi er professionelle, og vi har et clean sheet, så vi skal bare derned og give den gas og vinde.