Truppen til kampen mod Omonoia

29.07.2015 17:04

Torsdag aften er der atter Europa League-bold på Brøndby Stadion. Cypriotiske Omonoia venter i tredje kvalifikationsrunde med kickoff kl. 20:00, og du kan købe din billet via brondby.com/billet.

Cheftræner Thomas Frank har udtaget den trup, som skal jagte et godt udgangspunkt inden returopgøret næste torsdag. Blandt de 19 spillere finder man Ronnie Schwartz, som kan få debut i Brøndby-trøjen. I så fald vil det ske med et i fodboldverdenen usædvanligt nummer på ryggen, nemlig 64.

- Mine forældre er født i 1964, og da det samtidig er Brøndby IF’s stiftelsesår, virkede det bare rigtigt at vælge nummer 64. Samtidig føler jeg, at det er et nummer, der forpligter. Det tiltaler mig, for jeg ved, at det forventes, at man giver den fuld skrald i Brøndby – og det er jeg helt klar på, fortæller Ronnie Schwartz.

Truppen tæller imidlertid ikke Daniel Agger. I forbindelse med træning i sidste uge fik han som tidligere oplyst et stræk i læggen, der holdt ham ude af kampen mod OB. Efterfølgende har Daniel Agger fortsat kunnet mærke ømhed, og en scanning har nu vist, at strækket desværre har medført en blodansamling i musklen. Derfor forventes den rutinerede midterforsvarer at være kampklar om 4-6 uger.

- Daniel er nok den, der er mest ærgerlig, da han har haft en god opstart og følt sig klar til en lang sæson. Vi tager dog ikke nogen chancer med Daniel, da han er en vigtig spiller for alle i og omkring klubben. I de næste par uger vil Daniel derfor træne individuelt, og herefter vil han igen begynde at træne sammen med resten af truppen. Det er svært at sætte en præcis tidsramme på en skade som denne, men vi vil ikke forcere noget, og derfor arbejder vi med en forventning om 4-6 uger. Det er en lang sæson med mange kampe, og vi glæder os til at få Daniel i kamp igen, når han er helt fit, siger Thomas Frank.

Brøndby-cheftræneren må også se bort fra Christian Nørgaard, som stadig er ramt af sygdom. Du kan se hele truppen nedenfor.

Hovedpartner Bet25.dk har adskillige spilmuligheder på opgøret, deriblandt odds 2.30 på over 2.5 mål.

Truppen mod Omonoia

1. Lukas Hradecky (GK)
16. Frederik Rønnow (GK)
5. Martin Albrechtsen
6. Martin Ørnskov
9. Teemu Pukki
10. Magnus Eriksson
11. Johan Elmander
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
14. Elba Rashani
17. Riza Durmisi
18. Lebogang Phiri
20. Dario Dumic
21. Andrew Hjulsager
23. Patrick Da Silva
27. Svenn Crone
28. Malthe Johansen
32. Rezan Corlu
64. Ronnie Schwartz