Hradecky: Skal skabe godt udgangspunkt

29.07.2015 13:09

I morgen tager Brøndby IF hul på tredje runde af Europa League-kvalifikationen, når cypriotiske Omonoia gæster Brøndby Stadion.

Brøndby IF har indtil videre spillet fire kampe i kvalifikationen til Europa League, og her har Lukas Hradecky i Brøndby-buret stadig til gode at fiske bolden ud af netmaskerne, mens det er blevet til tolv mål i den anden ende. Og keeperen håber, at holdet fortsætter den stil til kampen i morgen aften.

- Vi får forhåbentlig lige så mange chancer som mod OB i søndags, så vi skal blive bedre til at udnytte dem. Det ville være et perfekt udgangspunkt at skulle til Cypern med et eller to mål i bagagen, for det bliver helt sikkert en svær kamp på et varmt og hektisk stadion. 

- Men vi skal samtidig være meget fokuserede i defensiven, og jeg koncentrerer mig som altid meget om at holde clean sheet, hvilket jo også er vigtigt i de her kvalifikationskampe, hvor man også har en returkamp at tænke på - og hvor udebanemål kan blive afgørende.

 

Skal ikke undervurdere cypriotiske hold

Lukas Hradecky kender ikke meget til morgendagens modstandere, men vil lige straks blive klædt på af trænerteamet. Finnen er dog allerede nu overbevist om, at det bliver et stærkt mandskab, der venter Brøndby-spillerne.

- I og med at de er med i Europa League, har de en åbenlys styrke, men jeg ved ikke meget om dem, må jeg indrømme. Vi så, at FC Midtjylland tabte til det cypriotiske mesterhold i går, så vi skal bestemt ikke undervurdere holdene dernedefra – det er vi meget fokuserede på.

Husk, at du kan sikre dig plads til opgøret, der fløjtes i gang kl. 20:00 torsdag aften. Billetter kan købes på dette link.

Som sædvanlig kan Brøndby IF’s hovedsponsor, Bet25.dk, også diske op med fornemme odds på kampen. Tror du f.eks. på, at Lukas Hradecky lykkes med at holde cyprioterne fra scoring, er der lige nu odds 2.10 at hente.