Brøndby IF lancerer Junior-sæsonkort

01.11.2015 13:15

Først kom det nye Junior-afsnit for unge, stemningsglade Brøndby-fans. Nu lancerer Brøndby IF så et Junior-sæsonkort, som giver adgang til dette afsnit til alle pokal- og Alka Superliga-kampe i 2015/16-sæsonen.
 
Det kræver et medlemskab af Brøndby Junior (150 kr. om året) at kunne købe et Junior-sæsonkort. Indmeldelse sker via brondby.com/junior. Herefter vil Junior-medlemmet kunne tilgå sæsonkortsalget via et særligt link på medlemssiden, som giver adgang til at købe et Junior-kort. Det er også muligt at købe ledsagerkort til de voksne, så man for eksempel kan tage mor og far med på Brøndby Stadion.
 
Prisen for et Junior-sæsonkort er 349 kr.*, mens et ledsagerkort koster 1.099 kr. Disse kort giver kun adgang til Brøndby Junior-afsnittet i HRH-svinget (se afsnittet her).
 
Brøndby Junior er Brøndby IF’s fan- og fordelsklub for børn, som den 23. juni blev relanceret med ny pris (150 kr. om året) og nye vilkår. Læs mere om det nye Brøndby Junior ved at klikke her.
 
Har du meldt dig ind i Brøndby Junior inden den 23. juni 2015, kører du videre med det gamle koncept. Læs mere om, hvordan du skal forholde dig, ved at klikke her.
 
*Der kan kun købes ét Junior-sæsonkort pr. medlem.