Er du klar til en ny sæson? Køb dit sæsonkort her

20.07.2015 13:41

Fællesskab og passion. Støtte i medgang og modgang. Brøndby IF oplever en unik opbakning, blandt andet fra de mange sæsonkortholdere, som år efter år møder op på Brøndby Stadion med et blågult hjerte.

I videoen ovenfor kan du møde nogle af de støtter, som har fast plads på tribunen, når det går løs i Alka Superligaen og DBU Pokalen. Du kan også følge Daniel Agger og co. hele vejen igennem den nye sæson - klik forbi brondby.com/kort.

Når du køber et sæsonkort, får du automatisk gratis adgang til torsdagens Europa League-opgør mod PFC Beroe. Vær opmærksom på, at kun Sydsiden øvre og Loxam-tribunen vil være åbne, og at alle pladser til denne kampe er unummererede. Alle sæsonkort kan således bruges som adgangsgivende billet til de åbne, unummererede afsnit. Hvis du ønsker at sidde, hvor du plejer, anbefaler vi derfor, at du kommer i god tid. Indgangene åbner halvanden time før kickoff – det vil sige kl. 17:30.

De blågule vandt 1-0 i Bulgarien i sidste uge, så spændingen er intakt til returopgøret, hvor spillerne kan bruge al den opbakning, de kan få.