Fokuseret Hradecky: Bliver noget helt andet for mig

16.07.2015 08:35

For tredje torsdag i træk skal Lukas Hradecky og co. i aktion i kvalifikationen til Europa League. Efter to sejre på 9-0 (hjemme) og 2-0 (ude) over AC Juvenes/Dogana fra San Marino er de blågule videre til anden runde, hvor de bulgarske sølvvindere fra PFC Beroe venter.

Det første af to opgør spilles i aften kl. 19:00 dansk tid på Beroe Stadium, og Lukas Hradecky er klar på, at det bliver en aften med større travlhed end de to foregående torsdage.

- Trænerteamet har gjort deres hjemmearbejde for at kunne forberede os optimalt til kampen, og Beroe er et stærkt hold. Derfor er jeg også indstillet på, at det kan blive noget helt andet for mig end i de første kampe. I 9-0-sejren havde jeg ikke et eneste målspark. Jeg tror, at det er første gang, at jeg har oplevet det, men det er et helt andet niveau, vi kommer til at møde i aften. Vi får nok at se til, og vi skal være topkoncentrerede. Det er bare et godt hold. Men det er vi også, siger Brøndby-keeperen og tilføjer:

- Derfor tror vi også på, at vi kan få et godt resultat med hjem. Et resultat, som sikrer, at vi kan gå videre ved at gøre det færdigt på Brøndby Stadion på torsdag. De er stærke, men selvfølgelig tror vi på det. Det kunne være dejligt at holde nullet, men 1-1 kan også være et godt resultat i en europæisk udekamp.

Men hvordan er formen som målmand, hvis man har haft flere kampe i streg uden at være blevet sat på de store prøver?

- Jeg synes, at der som sædvanlig har været knald på træningen, og jeg har hevet nogle redninger hjem dér, siger Hradecky med sit sædvanlige gode humør og karakteristiske grin.

- Som målmand mister man ikke evner eller overblik, bare fordi man har et par kampe uden det store tryk. Det er jeg ikke bekymret for. Det vigtigste er, at vi holder et højt niveau til træning, så man hele tiden er skarp. Det vil altid være det afgørende.

Tror du på et 1-1-resultat eller en 1-0-sejr til Hradecky og co., så er der henholdsvis odds 5.00 og 8.00 at hente hos hovedpartner Bet25.dk.

Du kan også læse assistenttræner Claus Nørgaards vurdering af PFC Beroe ved at klikke her.