Denne trup flyver til San Marino

07.07.2015 15:45

Onsdag morgen sætter Brøndby IF kurs mod San Marino, hvor returopgøret mod AC Juvenes/Dogana spilles torsdag kl. 20:30 i første kvalifikationsrunde til Europa League. Kampen kan streames via dette link.

Cheftræner Thomas Frank har udtaget 19 spillere til turen. Det vil sige, at én skal sorteres fra inden kickoff. Frederik Holst, Daniel Agger, Martin Ørnskov, Christian "Greko" Jakobsen og reservemålmand Andreas Hansen har ikke fået udstedt en billet, da de af fysiske hensyn spares med udsigt til et tæt program med både Europa League-kvalifikation og Superliga-start. 

- Med mange kampe på kort tid er vi meget fokuserede på, at holde alle fit til den kommende periode. Derfor tager vi ikke nogen chancer, fortæller Thomas Frank, som kunne se sit hold skabe et forspring på 9-0 i det første opgør på Brøndby Stadion.

- Vores fokus er at levere en god indsats, gøre arbejdet færdigt og høste noget erfaring i at spille på udebane i Europa. Målet er at vinde komfortabelt og holde clean sheet, men vi tager ikke noget for givet. De spiller på hjemmebane og vil gøre alt for, at kampen ikke skal udvikle sig som det første opgør. Det ændrer imidlertid ikke på, at vi skal give vores hundredvis af medrejsende fans en sejr og dermed også vigtige point til Danmarks europæiske regnskab. 

Tror du på endnu en målrig kamp, er der odds 2.20 på over 5.5 mål at hente hos Bet25.dk.

Truppen mod AC Juvenes/Dogana

1. Lukas Hradecky (GK)
40. Jacob Pryts Larsen (GK, U19)
5. Martin Albrechtsen
8. Alexander Szymanowski
9. Teemu Pukki
11. Johan Elmander
13. Johan Larsson
14. Elba Rashani
17. Riza Durmisi
18. Lebogang Phiri
19. Christian Nørgaard 
20. Dario Dumic
21. Andrew Hjulsager
23. Patrick Da Silva
27. Svenn Crone
28. Malthe Johansen
29. Kristian Larsen
32. Rezan Corlu
34. Daniel Stückler