Frank: Vi har forberedt os bedst muligt på opgaven

02.07.2015 08:35

Torsdag sparkes 2015-2016-sæsonen i gang på Brøndby Stadion med Europa League-kvalkampen mod AC Juvenes/Dogana. 
  • Hos Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, kan du spille på kampen og blandt andet få odds 1.55, hvis du tror på, at hjemmeholdet vinder og samtidig holder buret rent mod modstanderen fra San Marino.
Førsterundeopgøret bliver behandlet som enhver anden betydningsfuld kamp, lyder det fra cheftræner Thomas Frank:

- Vi tager kampen aldeles seriøst og har forberedt os bedst muligt på opgaven. Vi har indhentet oplysninger om modstanderen og den måde, de spiller på samt deres styrker og svagheder.

- Det er klart, at vi står over for et hold, som vi skal kunne slå ud over to kampe, og derfor er det vigtigt, at vi fokuserer meget på egne styrker. Vi kommer til at dominere kampen og være meget på bolden, og det betyder, at vi skal være dygtige, aggressive og bevægelige på banens sidste tredjedel. Det er ekstremt vigtigt, at vi formår at fylde feltet ud via gode løb, at vi kan vende spillet hurtigt, og at vores offensivspillere og backs kommer i dybe, veltimede løb.

- Vi har i træningen arbejdet med forskellige måder at åbne deres forsvar på, og derudover gælder det for os om at være skarpe til hele tiden at holde tempoet oppe i kampen med højt pres, hidsigt genpres og hurtig eksekvering af standardsituationer.  

- Lykkedes vi med disse ting, er jeg ikke i tvivl om, at vi tager første stik torsdag aften. Vi glæder os i hvert fald til at komme i gang med sæsonen og til at spille foran fansene på Brøndby Stadion, slutter Thomas Frank.