Europa-truppen er udtaget

01.07.2015 22:02

Torsdag kl. 19 er der Europa League-kvalifikation på Brøndby Stadion, når AC Juvenes/Dogana kommer på besøg. Truppen til opgøret er udtaget, og du kan se de 19 udvalgte spillere nedenfor.

Christian Nørgaard, Riza Durmisi og Daniel Agger er ikke med i truppen til torsdagens kamp. De har eller har lige haft ferie på grund af landsholdstjeneste og er derfor ikke tilstrækkeligt kampklare, fortæller cheftræner Thomas Frank:

- Nør, Riza og Agger sidder over torsdagens kamp, da de alle på grund af landskampe har haft meget kort pause, og da vi står over for en lang sæson, hvor der særligt i de første to måneder er rigtig mange kampe på kort tid. Så det handler for os om at dosere belastningen på spillerne og sikre, at de rent fysisk holder niveauet over hele sæsonen. 


Til gengæld er der en række unge talenter at finde i truppen til kampen. Det drejer sig om Malthe Johansen, Kristian Larsen, Rezan Corlu, Daniel Stückler og Svenn Crone. 

Hos Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, kan du finde odds og spil på torsdagens opgør. Tror du eksempelvis på, at Brøndby IF vinder uden at lukke mål ind, får du odds 1.55 igen. 

Truppen mod AC Juvenes/Dogana

1. Lukas Hradecky (GK)
30. Andreas Hansen (GK)
5. Martin Albrechtsen
6. Martin Ørnskov
8. Alexander Szymanowski
9. Teemu Pukki
11. Johan Elmander
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
14. Elba Rashani
18. Lebogang Phiri 
20. Dario Dumic
21. Andrew Hjulsager
23. Patrick Da Silva
27. Svenn Crone
28. Malthe Johansen
29. Kristian Larsen
32. Rezan Corlu
34. Daniel Stückler