Travel Sense bliver Brøndby IF's nye, stærke rejsepartner

29.06.2015 14:30

Brøndby IF og Travel Sense har indgået en partneraftale, der gør rejseselskabet til de blågules officielle rejsepartner.

Den nye aftale kickstartes med turen til San Marino, hvor Brøndby IF's returopgør i første kvalifikationsrunde i UEFA Europa League finder sted i uge 28.

Kommerciel direktør, Henrik Reichel Bartholdy, udtaler:

- I Brøndby IF har vi som led i Vision 2017 et erklæret mål om at vækste kommercielt, og derfor er det rigtig glædeligt, at vi nu får endnu en stærk partner i folden.

- Rejser er en vigtig del af de ydelser, vi som et moderne sportsbrand skal kunne levere. Det har derfor været vigtigt for os at finde en rejsepartner, der forstår de særlige behov og krav, der er til rejser i fodboldverdenen. 

Som fodboldklub er Brøndby IF en virksomhed med et stort og varieret rejsebehov. Det kan dreje sig om alt fra sponsorrejser, træningslejre, scouts der skal kigge på modstandere eller nye spillere til forskellige andre rejsetyper for den administrative del af organisationen. Henrik Reichel Bartholdy udtaler videre: 

- Da Travel Sense har specialiseret sig i sports- og virksomhedsrejser til destinationer rundt omkring i verden uanset størrelse og budget, er vi slet ikke i tvivl om, at Travel Sense er den helt rigtige partner for os. Vi er glade for aftalen og ser frem til samarbejdet.

Den daglige ledelse i Travel Sense A/S udgøres af de to tidligere professionelle sportsfolk, håndboldspilleren Camilla Andersen og fodboldspilleren Allan Ravn, der har overtaget virksomheden fra den engelske rejsekoncern TUI Travel PLC. Camilla Andersen har været i rejsebranchen siden 1997 og har siden 2002 været en del af ledelsen i Travel Sense. Allan Ravn har mange års ledelseserfaring med opstart og turnarounds af sportsrelaterede virksomheder.

Partner i Travel Sense, Allan Ravn, udtaler:

- Vi er rigtig glade for aftalen med Brøndby IF. For mig er det lidt ligesom at komme hjem. Efter mange år som Brøndby-spiller er det dejligt at være tilbage, og for os som virksomhed er det rigtig spændende at være med på den rejse, som Brøndby IF har indledt. 

- Vi glæder os til at bidrage til at gøre fodbold- og rejseoplevelserne til noget helt særligt for Brøndby IF og deres partnere.