Frank: God test før Europa

27.06.2015 20:07

1-0 stod der på måltavlen efter 93 minutters spil i træningskampen mod svenske Falkenbergs FF på Brøndby Stadion. Opgørets enlige mål blev sat i nettet af Brøndby IF's Teemu Pukki, der dermed fik en fin start på den nye sæson ved at komme på tavlen allerede i første forsøg. Oplægget til Pukkis fine mål var i øvrigt signeret af Andrew Hjulsager, der kampen igennem var pågående og aggressiv i de blågules frontlinje.

Cheftræner Thomas Frank var efter kampen godt tilfreds med at få en sejr og et clean sheet samt at få muligheden for at hvile de mere rutinerede kræfter og få set de unge talenter an.

- Det var dejligt at få en sejr og så også at spille til nul. Et clean sheet er altid rart for holdet, og det er en af de ting, som har været vores fundament hele forårssæsonen – at vi er svære at score imod. Den defensive struktur skal vi selvfølgelig holde fast i og styrke i den nye sæson.

- Det samme gælder vores evne til at presse højt, som jeg synes, vi lykkedes fint med i dag særligt i første halvleg. Vi var også fornuftige til at flytte bolden forholdsvis hurtigt rundt, specielt i opbygningsspillet i fase 1 og 2. I fase 3 - altså de chanceskabende pasninger, dybe løb, at bringe folk i feltet, nok bevægelse - der skal vi blive dygtigere, og det har vi også potentialet til.

Undervejs i kampen mod Falkenbergs FF skiftede Thomas Frank en håndfuld helt unge talenter ind. Således fik offensivspilleren Rezan Corlu, midtstopperen Malthe Johansen, midtbanespilleren Nicklas Halse, backen Svenn Crone og midtstopperen Mads Juel Andersen alle minutter i lørdagens opgør.

- Det var rigtig fedt, at vi fik mulighed for at bringe vores unge talenter i spil og få set dem i kamp. Jeg synes, at både Rezan, Malthe, Nicklas, Svenn og Mads gjorde en god figur, og det er rart for os som trænere at se dem spille på det her niveau og ikke kun i træningspassene.

- Jeg glæder mig også over, at vi kommer igennem den sidste test uden skader, således at alle mand er klar til torsdagens kamp. Det var en god test før Europa League-kvalen, og vi ser frem til at komme i kamp på torsdag.

Opgøret mod AC Juvenes/Dogana spilles på Brøndby Stadion på torsdag den 2. juli kl. 19. Læs mere om kampen, billetter samt mulighed for gratis adgang her.